Reboot infoGamer 2015 donosi nove igre i VR tehnologiju

Reboot infoGamer 2015 donosi nove igre i VR tehnologiju

Započelo je najveće gaming događanje u Hrvatskoj, koje donosi obilje najnovijih igara.

Reboot infoGamer se u svom četvrtom izdanju proširio na čak četiri paviljona Zagrebačkog velesajma, što znači da će za posjetitelje biti više mjesta i igara za igranje, unatoč gužvi koja se očekuje tijekom vikenda.

Od najnovijeg ili čak još službeno nedostupnog hardvera i softvera, možete isprobati igru Star Wars Battlefront, kao i headset HTC Vive VR, opisan u ovom broju VIDI časopisa, zajedno s opširnom temom virtualne stvarnosti.

Infogamer 19

 

Infogamer 7

Sajam krasi i veliki broj hitova koji su se na tržištu pojavili neposredno prije otvorenja: Fallout 4, Call of Duty: Black Ops III, Assassin's Creed Syndicate i Rise of the Tomb Raider.

Infogamer 1

Jedan paviljon u potpunosti je posvećen AAA igrama, drugi je orijentiran na eSports turnire (za većinu kojih su, nažalost, mjesta već otprije popunjena putem prijave ili kvalifikacija), a treći u fokus stavlja retro igre, "analogne" društvene i kartaške igre.

IMG 20151111 160014

Četvrti paviljon je ekskluzivno namijenjen hrvatskim i indie developerima.

Infogamer 6

 

Što domaći developeri očekuju od ovog eventa pitali smo Hrvoja Horvateka, direktora Ironwarda (The Red Solstice): "Očekujemo isprobati novi prototip da vidimo kako će ljudi reagirati i da vidimo kako The Red Solstice stoji na hrvatskom tržištu."

Infogamer 14

Reboot infoGamer 2015 možete posjetiti do 15. studenog. Cijena jednodnevne ulaznice je 40 kuna, a upad na sve dane sajma koštat će vas 90 kuna.

Infogamer 20

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.