Gamenote HV-H2022U

Gamenote HV-H2022U

Budget slušalice vrlo dobrog zvuka

Gaming slušalice pristojne glasnoće, s izraženim basom, opremljene RGB rasvjetom te mikrofonom, za pristupačnu cijenu.

Domaći proizvođač gaming opreme Havit predstavio je nove gaming slušalice pod brandom Gamenote. Udobne over-the-ear slušalice imaju velike kapice za uši koje su izrađene od eko-kože. Udobno sjedaju na glavu i veličina im se može podesiti, a samo tijelo slušalica također je obloženo mekanim materijalima.

 

Veliki driveri

Kako i priliči gaming slušalicama, Gamenote model dolazi s RGB osvjetljenjem, pa će i vaša okolina biti svjesna da traje game-session. Osim podesivog nosača slušalica i laganog dizajna, Gamenote H2022U dolaze s impresivnim stereo driverima od 50 mm. S obzirom na iznimno pristupačnu cijenu, Gamenote gaming slušalice imaju zvuk iznad svoje cjenovne kategorije.

U igrama se jasno čuju dijalozi, odlično reproduciraju zvučni efekti, a kvalitetna reprodukcija dubljih tonova posebno nas je impresionirala u otvornom tonu starog Bethesda klasika Skyrim gdje početni zaslon počiva na basu.

Za spajanje na računalo koriste USB 2.0 konektor. Vanjski rub svake slušalice opremljen je s tri RGB LED-ice koje svijetle u raznim bojama dočaravajući dugin efekt. Na lijevoj slušalici nalazi se odličan mikrofon čiju poziciju možete prema potrebi prilagoditi.

Ima vrlo veliku osjetljivost te ćete ga, ovisno o postavkama mikrofona u Windowsu, moći podesiti da hvata zvuk vašeg disanja. Za normalan razgovor, koji svi gameri koriste u online igrama, ipak će trebati malo smanjiti osjetljivost mikrofona.

Sa stražnje strane lijeve slušalice nalazi se kotačić za postavke glasnoće koji ćete rado stišavati jer slušalice imaju dovoljno glasne drivere te ih nije poželjno slušati na maksimumu.

 

Kvaliteta zvuka

Boja zvuka je iznenađujuće dobra za slušalice ovog cjenovnog ranga. Bas je jak, no ne može se uspoređivati sa slušalicama najviše klase. Visoki tonovi su prisutni i precizni isto kao i srednji te možemo reći kako su ujednačeni. Uz igre, na novim gaming slušalicama slušali smo glazbu.

Od ukrajinske DJ-ice Miss Monique i njenih popularnih YouTube setova, preko preslušavanja basova na jednoj od zvijezda ovogodišnjeg Superbowl poluvremena 50 Centa do rock i metal klasika. Omjer uloženog i dobivenog je iznimno povoljan i, iako nemaju audiofilsku kvalitetu, za većinu korisnika ponudit će vrlo dobre audio performanse i pri slušanju glazbe.

 

Untitled 1

Stišate li znatno slušalice, osjetiti ćete poneke nedostatke u kvaliteti zvuka koje je nemoguće primijetiti kada slušate na recimo 50% razine zvuka ili glasnije. No s primjerkom slušalica ovako pristupačne cijene i za očekivati je poneki manji nedostatak. Veličina drivera od 50 mm govori nam kako je i sama slušalica dovoljno velika da pokrije kompletno uho, a s obzirom na spužvasti obrub prekriven imitacijom kože, neće vam smetati niti pri dužem nošenju.

Veličina luka može se prilagoditi čime luk dobije 3 cm na dužini. Njegov gornji dio koji nasjeda na vrh glave također je presvučen spužvom obučenom u imitaciju kože. Kabel za priključivanje je obložen šivanim koncem umjesto plastičnim omotačem te se nadamo kako će žica izdržati duže od drugih modela koji nemaju konac kao izolaciju.

Duljina kabela od 2 metra većini će biti dovoljna, a s obzirom na to kako se radi o USB sučelju, možete ih priključiti i u USB port monitora ako vaš gaming monitor ima USB hub.

 

Zaključak

Zbog prekrivanja cijele uške, slušalice imaju pasivnu redukciju buke te podršku za virtualni 3D surround zvuk. Glavni aduti uz kozmetičko RGB osvjetljenje su udobnost i ergonomija, vrlo kvalitetan mikrofon te veliki stereo driveri koji isporučuju ujednačenu i dobru zvučnu sliku.

Više informacija

  • Model: H2022U USB 7.1 gaming headphones
  • Ukupna ocjena: 4,2
  • Performanse: 4
  • Mogućnosti: 3
  • Isplativost: 5
  • Proizvođač: Gamenote
  • Tip: Gaming headset
  • Driveri: 50 mm
  • Mikrofon: Da
  • Raspon frekvencije: 20 Hz - 20.000 Hz
  • Konektor: USB
  • Ostalo: RGB rasvjeta
  • Plus: dobar zvuk uz ujednačeni bas, srednje i visoke tonove, cijena
  • Minus: kvaliteta zvuka kada je zvuk utišan
  • Ustupitelj i cijena: Dradar www.handyshop.hr Cijena: 249,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Gamenote HV-H2022U

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gamenote HV-H2022U - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.