LG PH1

LG PH1

Lightshow uz glazbu

Ovaj zvučnik jedino možemo nazvati... zanimljivim.



Ovaj mali LG-jev zvučnik svakako je zanimljivo pogledati, no smatramo kako nije za puno više nego na kratko zastati u dućanu. Istina, LG se ne probija u svijet prijenosnim zvučnicima, a PH1 nudi dovoljno glasnoće da bi mogao biti smatran solidnim malim zvučnikom, kada bi njegova cijena bila slična ostalima u početnoj kategoriji, no ovaj zvučnik bi imao i koliko-toliko atraktivnu rasvjetu.

 

LG PH1 2

Ovako, kako stvari stoje, osjećaj je kao da za rasvjetu plaćate ekstra i, dok su svjetlosni efekti možda i zanimljivi, jednostavne SMD LE diode, koje vam izravno svijetle u oči, nisu neki pojam ugodnosti. Možete birati između nekoliko boja i efekata, među kojima je najistaknutiji onaj koji prati glazbu treperenjem, no pohvatati treperenje uz ritam bio je izazov.

S druge strane, sami zvuk koji dolazi iz zvučnika čuje se jednako iz svih smjerova zahvaljujući izvoru koji je usmjeren ravno prema gore. Zvučnik može biti zadovoljavajuće glasnoće za svoju veličinu i reprodukcija je jasna, iako je jasan i nedostatak nižih tonova, kao i bassa. Pleksiglas od kojeg je veličina zvučnika napravljena nevjerojatno se lako grebe, kao i svaki pleksiglas, pa će i brisanje krpom s vremenom ostaviti tragove.

 

LG PH1 3

Baterija traje pet sati, što se može i očekivati od ovakvog zvučnika, dok punjenje traje dobra tri sata. Na sebi ima i mikrofon te je pomoću njega moguće obaviti pozive u slučaju da je spojen Bluetoothom na mobitel. Osnovne funkcije upravljanja glazbom također se nalaze na njemu kako bi se olakšalo upravljanje. Voljeli bismo jedino da ovakav zvučnik ima realniju cijenu za svoje mogućnosti.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za LG PH1

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG PH1 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.