Creative Muvo Mini

Creative Muvo Mini

Žarki metalac

Uz solidnu otpornost na elemente, dobivate i solidan zvuk i dizajn.

Muvo Mini vjeran je svome nazivu te u kompaktnom kućištu ima prilično solidne dijelove složene u kompletan proizvod. Naime, dobivate solidnu glasnoću, dobru povezivost i dugotrajnu bateriju za iznenađujuće nisku cijenu s obzirom na sve što nudi. IP 66 rejting znači i da mu neće smetati prašina vani, a može izdržati prolijevanje tekućine, no nemojte ga baš ostaviti na otvorenom kada krene kiša.

 

Creative Muvo Mini 2

Na sebi ima kontrolu glasnoće te malo sa strane i sada već ljudima poznati NFC znak, što znači da će se, ako svoj telefon naslonite na zvučnik dok NFC imate upaljen, sami povezati bez potrebe za vašom intervencijom. Zvuk je solidne kvalitete te sam zvučnik može biti poprilično glasan za svoje dimenzije i gubi jasnoću tek oko 80% snage.


Visoki i srednji tonovi su jasni, a pasivni dubokotonac u sredini pojačat će niži frekvencijski pojas, no ne očekujte čuda. Naravno, sam zvučnik dolazi u četiri klasične boje, crvenoj koju mi imamo, plavoj te crnoj i bijeloj. Gumene gumbe nije neki užitak pritiskati, no nismo imali problema s detekcijom klikova.

 

Creative Muvo Mini 3

Bluetooth konekcija je stabilna te nećete imati nikakvih problema čak ni ako se odšećete do druge sobe, no ipak postoje granice te će kod većih udaljenosti glazba početi prekidati prije nego kompletno pukne konekcija.

Dizajnerski, zvučnik od metala pokupit će ogrebotine s vremenom kako ga nosite sa sobom, no barem površina ne skuplja packe od držanja. Uz pristojnu glasnoću baterija vam može potrajati i do 10 sati korištenja, no punjenje će također trajati nešto više od dva sata sa standardnim punjačem koji, naravno, nećete dobiti uz uređaj.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Creative Muvo Mini

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Creative Muvo Mini - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.