Tt eSPORTS Shock Pro RGB

Tt eSPORTS Shock Pro RGB

Ukočeni šminker

Shock Pro RGB ima iznenađujuće veliku količinu srednjih tonova koji nude i vrlo dobru definiciju.

Tt eSPORTS Thermaltakeov je pod-brend fokusiran na proizvodnju računalne periferije za gaming. Shock Pro RGB osim obaveznog RGB osvjetljenja donosi i vrlo zanimljivu zvučnu sliku, potpuno netipičnu za gaming headsetove. Visoki tonovi imaju dobru količinu prisutnosti, kao i dobru definiciju.

Najveće iznenađenje jesu srednji tonovi, koji pate od blagog manjka definicije, ali zato imaju odličnu prisutnost, koja ovom headsetu daje prilično jedinstvenu zvučnu sliku. Niski su tonovi precizni i imaju dobru prisutnost, no ničime se osobito ne izdvajaju od prosjeka. Kvaliteta je izrade dobra. Konstrukcija je većinom plastična i djeluje prilično šuplje, što ne ostavlja najbolji dojam.

Obruč je metalan, no također prilično tanak. Jastučići su obloženi kožom, ali ne i osobito mekani, što se nadovezuje na najveći problem ovog headseta, a to je ergonomija. Ovaj je headset ergonomski prilično loše dizajniran, prvenstveno zbog manjka zglobova koji bi omogućili prilagodbu položaja earcupova. Earcupovi su u fiksnom položaju, tako da, ako imate veću glavu, jastučići ne mogu obgrliti vaše uši i velika količina zvuka bježi van, što je i problem kvalitete zvuka.

Kada earcupove pritisnete na uši, osjetite koliko bi bolje ovaj headset zapravo mogao zvučati. Shock Pro RGB ima prilično dobru silu pritiska, no manjak zglobova za prilagodbu položaja earcupova čini Shock Pro RGB velikim promašajem kada je u pitanju udobnost. Tt eSPORTS RGB je solidan headset koji dokazuje da fizički dizajn može uvelike ograničiti kvalitetu zvuka.

 

usporeni test slušalice pregled modela24

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Tt eSPORTS Shock Pro RGB

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Tt eSPORTS Shock Pro RGB - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.