HyperX Cloud II

HyperX Cloud II

Zvuk u oblacima

HyperX Cloud i Cloud II stvorili su pravu malu revoluciju na tržištu gaming headsetova


HyperX Cloud je vrlo popularan headset koji ste mogli vidjeti na glavama brojnih profesionalnih igrača. Iako ime sugerira drugačije, Cloud II je dio prve generacije HyperX-ovih headseta. U odnosu na originalni Cloud, razlikuju se po dodatku digitalnog USB pojačala koje daje mogućnost 7.1 digitalnog surround zvuka te dodaje kontrole za glasnoću zvuka i mikrofona. Kvaliteta je zvuka vrlo dobra, zvučna slika odlično je izbalansirana, s blagim naglaskom na niske tonove.

Visoki tonovi imaju dobru prisutnost i vrlo dobru definiciju, dok su srednji tonovi nešto povučeniji iako, kada se uspiju probiti, očito je da imaju dobru definiciju. Niski tonovi imaju vrlo dobru količinu prisutnosti i zadovoljavaju preciznošću. Kvaliteta je izrade odlična. Konstrukcija je većinom metalna uz neke plastične dijelove poput okvira earcupova.

Obruč je metalan uz jastučić obložen istom kožom kojom su obloženi jastučići. Kada je u pitanju udobnost, Cloud II definitivno zadovoljava, ali nije na razini modela Cloud Alpha. To je zato što je zbog nešto tanjeg jastučića obruča moguće osjetiti pritisak na vrhu glave.

Sila pritiska odlično je izbalansirana i jastučići earcupova jako su mekani, tako da je Cloud II vrlo ugodan. HyperX Cloud II je među najpopularnijim headsetovima i kada ga isprobate, shvatit ćete zašto je tako.

 

usporeni test slušalice pregled modela20

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HyperX Cloud II

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HyperX Cloud II - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.