Maxline ML-GH102

Maxline ML-GH102

Svega pomalo

Problem ergonomije ovog headseta proizlazi iz sustava pritezanja koji nije najbolje izveden.

Maxline ML-GH102 nudi solidnu kvalitetu zvuka uz dobro izbalansiranu zvučnu sliku. Najbolji aspekt headseta Maxline ML-GH102 kvaliteta je njegove izrade, koja je na višem nivou no što smo očekivali. Konstrukcija je većinom plastična, ali radi se o kvalitetnoj plastici kakvu obično viđamo na mnogo skupljim uređajima.

Obruč je metalan, tako da se ne morate brinuti o izdržljivosti pri većem naprezanju obruča. Ako imate veću glavu, ergonomija je definitivno slaba točka modela ML-GH102 jer sustav podešavanja veličine obruča nije klasičan s koracima, već se radi o sustavu gdje se veličina podešava elastikom koja steže unutarnji obruč.

Problem je što sustav pruža prilično velik otpor te vam povlači uši prema gore ako imate veliku glavu, što ubrzo stvara neugodu. Prosječnoj ili manjoj glavi headset bi trebao biti udoban, no sila pritiska prilično je niska i postoji opasnost od padanja headseta pri naglijim pokretima.

Iako je zvučna slika dobro izbalansirana, nijedan njezin segment nije osobito dobro definiran. Visoki su tonovi prisutni i imaju solidnu definiciju, dok srednjim tonovima manjka definicije i prisutnosti.

Niski su tonovi prisutni, ali nisu osobito precizni, tako da pri reprodukciji glazbe s mnogo visokih tonova cijela zvučna slika postane blago zamućena. Soundstage je prosječan. U igrama je moguće definirati generalni smjer dopiranja zvuka, ali ne i mnogo više od toga

 

usporeni test slušalice pregled modela15

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Maxline ML-GH102

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Maxline ML-GH102 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.