Logitech G933 - 3.0 out of 5 based on 2 votes
Logitech G933

Logitech G933

Bežična dominacija

RGB sustav osvjetljenja izveden je vrlo suptilno no ne u tolikoj mjeri da ostane nezamijećen.

 

Logitechov high-end bežični headset od povoljnijeg se G533 ponajprije razlikuje po RGB osvjetljenju, koje je postalo sastavni dio svih high-end računalnih komponenti, pa tako i računalne periferije.

Kao i G533, model G933 koristi Pro-G drivere iako se zvučni potpis prilično razlikuje u odnosu na G533, što je dokaz da korištenje istih drivera ne jamči istu razinu performansi, kao ni istu zvučnu sliku. G933 ima mrvicu bolje definirane visoke tonove, dok su srednji tonovi nešto lošiji, što G933 čini bolje prilagođenim za gaming nego za slušanje glazbe, a to je za očekivati budući da mu je to primarna namjena.

Dio zvučne slike koji najbolje demonstrira mogućnosti Pro-G drivera jesu niski tonovi, koji su vrlo prisutni i ultraprecizni, tako da svaka eksplozija u igrama stvara pravi zvučni šok. Jednostavno rečeno, zvučna slika Logitecha G933 savršeno je ugođena za igranje. Kvaliteta je izrade vrlo dobra.

Iako se radi o većinski plastičnoj kontrukciji, ona doprinosi nižoj masi, što poboljšava ergonomiju. Obruč je, naravno, metalan, tako da je ključni dio konstrukcije kvalitetno izveden. Sila pritiska nešto je viša, ali to ne čini headset neudobnim jer su jastučići vrlo mekani i nećete imati problema s ergonomijom pri maratonskom igranju. Logitech G933 je kompletan paket koji će gamerima pomoći da dominiraju u svakoj igri.

 

usporeni test slušalice pregled modela14

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G933

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G933 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.