Alcatel X3 - 1.5 out of 5 based on 2 votes
Alcatel X3

Alcatel X3

Spoj optimalnih karakteristika

Alcatel je izbacio novi 3X telefon kojem su glavna odlika 3 dobre kamere

Alcatel 3X spada pod entry level uređaje koji zapanjuju specifikacijama koje su na njemu s obzirom na povoljnu cijenu.

S prednje strane telefona nalazi se veliki 6,52 inčni ekran HD rezolucije sa 720 x 1600 piksela s tankim rubovima sa strane i nešto većom „bradom“ i prostorom iznad ekrana u koji se smjestila selfie kamera.

Sa stražnje strane nalazi se plastika koja imitira staklo te svakako savjetujemo nošenje maskice kako bi se izbjeglo grebanje, dok je rub izrađen od tvrde plastike i dobro se uklapa u ukupan dizajn.

Na stražnjoj strani nalaze se sustav od tri kamere, LED bljeskalica i čitač otiska prsta. Tipke za glasnoću i paljenje nalaze se s desne strane uređaja, a tipka za pozivanje Google Assistanta na lijevoj strani. Zvučnici i USB utor za punjenje je na donjoj, a 3,5 mm utor za slušalice na gornjoj strani telefona što će biti idealno za korištenje žičanih slušalica.

 

Alcatel 3x 3

Telefon dolazi s 4 GB radne memorije i 64 GB internog prostora za pohranu. Procesor je Meriatekov Helio P23 koji će funkcionirati s jednostavnijim aplikacijama, no limitirane performanse osjetit će se u obliku čekanja da se teži zadaci obave. Moguće je igrati i novije igraće naslove na vrlo slabim postavkama, ali kupcima će se vjerojatno dopasti kamere.

Alcatel 3X stiže s trostrukom kamerom na stražnjoj strani. Glavna 16 megapikselna širokokutna donosi solidne rezultate u dobrim svjetlosnim uvjetima, a iskazala se i u slabijim noćnim snimkama ako ste vi kao i subjekt potpuno mirni, no savjetujemo korištenje bljeskalice.

S ultraširokom kamerom moći ćete uhvatiti lijepe panoramske fotografije uz jako puno svijetla jer kvaliteta brzo počne padati s obzirom na rezoluciju od svega 8 megapiksela, a treća kamera od 5 MP zapravo radi kao senzor dubine te nije dostupna korisnicima, osim u Portret načinu rada kada zamućuje pozadinu oko subjekta.

 

Alcatel 3x 4

Kamera može snimati video u FullHD razlučivosti i s framerateom od 30 FPS-a. Selfie kamera ima 8 megapiskela i također nudi opciju bokeh portreta sa solidnim rezultatom, ponovno dok god ima svjetla.

Velika baterija od 4000 mAh osigurava rad telefona cijeli dan bez potrebe za punjačem. Alcatel 3X dolazi s Androidom 9.0, nema mnoštvo softverskih nadogradnji i sustav je brz i responzivan, a koristi se čisti Android za one koji preferiraju takvo iskustvo.

 

Alcatel 3x 1

Alcatel 3X je namijenjen korisnicima koji žele pristojne performanse kamera, sustava, a ne žele nužno potrošiti preveliki iznos za novi uređaj. Procesor će odraditi sve standardne zadatke, solidan sustav kamera i velika autonomija baterije uz povoljnu cijenu glavni su aduti Alcatel 3X telefona. Moderan dizajn svakako će dati dojam skupljeg uređaja te s maskicom i zaštitnim staklom poslužiti par godina.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Alcatel X3

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Alcatel X3 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.