Sony Xperia L2

Sony Xperia L2

Rozi debeljko

Sony je modelom L2 želio zadržati prisutnost u nižem cjenovnom rangu, no nema puno aduta koje može ponuditi u ovoj oštroj konkurenciji.

Ekran HD rezolucije je prilično kvalitetan, vrlo je responzivan i vjerojatno je najveći adut Xperie u ovom slučaju. Dizajn je kontra svih trendova, što ne mora nužno biti loše, ali u ovom slučaju - s debeljuškastim tijelom, velikim rubovima oko zaslona i u potpunosti plastičnim tijelom - jest.

Teško se privikavamo na činjenicu da se i Sony u svojim slabijim serijama priklonio Mediatekovim procesorima, a problem kod Xperije L2 je to što se radi o sad već vremešnom MT6763 čipsetu koji ima četiri Cortex-A53 jezgre na taktu od 1,5 GHz. Performanse na benchmark testovima su prosječne i očekivano uklopljene uz ostale modele.

 

 Sony Xperia L2 1 

U svakodnevnom korištenju možete očekivati povremeni trzaj u animaciji ili malo dulje otvaranje većih aplikacija, no sve nam je zadatke ovaj telefon uredno obavljao. Odigrali smo i par rundi Brawl Stars igre, bez trzakanja u kaotičnom multiplayeru.

Performansama pomaže 3 GB radne memorije, potez koji pozdravljamo kao i 32 GB spremišnog prostora kojim je opremljen ovaj model.

 

Sony Xperia L2 2

Sony je poznat po proizvodnji senzora i prodaji svojih kamera drugim proizvođačima, no u L2 modelu 13 megapikselna stražnja i prednja kamera od 8 megapiksela nisu nas oduševile. I dok je stražnja kamera odradila svoj posao za vrlo dobar, uz malo mučenja s detaljima u tamnim dijelovima testne slike, selfie je bio prezaglađen i umjetan.

Softverski, Xperia L2 stiže sa starijim Androidom 7.1.1, pa se neki meniji i način navigacije čine malo zastarjeli, ali uz ovaj također stariji čipset djeluju kao dobar par.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sony Xperia L2

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony Xperia L2 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.