Sony Xperia L2

Sony Xperia L2

Rozi debeljko

Sony je modelom L2 želio zadržati prisutnost u nižem cjenovnom rangu, no nema puno aduta koje može ponuditi u ovoj oštroj konkurenciji.

Ekran HD rezolucije je prilično kvalitetan, vrlo je responzivan i vjerojatno je najveći adut Xperie u ovom slučaju. Dizajn je kontra svih trendova, što ne mora nužno biti loše, ali u ovom slučaju - s debeljuškastim tijelom, velikim rubovima oko zaslona i u potpunosti plastičnim tijelom - jest.

Teško se privikavamo na činjenicu da se i Sony u svojim slabijim serijama priklonio Mediatekovim procesorima, a problem kod Xperije L2 je to što se radi o sad već vremešnom MT6763 čipsetu koji ima četiri Cortex-A53 jezgre na taktu od 1,5 GHz. Performanse na benchmark testovima su prosječne i očekivano uklopljene uz ostale modele.

 

 Sony Xperia L2 1 

U svakodnevnom korištenju možete očekivati povremeni trzaj u animaciji ili malo dulje otvaranje većih aplikacija, no sve nam je zadatke ovaj telefon uredno obavljao. Odigrali smo i par rundi Brawl Stars igre, bez trzakanja u kaotičnom multiplayeru.

Performansama pomaže 3 GB radne memorije, potez koji pozdravljamo kao i 32 GB spremišnog prostora kojim je opremljen ovaj model.

 

Sony Xperia L2 2

Sony je poznat po proizvodnji senzora i prodaji svojih kamera drugim proizvođačima, no u L2 modelu 13 megapikselna stražnja i prednja kamera od 8 megapiksela nisu nas oduševile. I dok je stražnja kamera odradila svoj posao za vrlo dobar, uz malo mučenja s detaljima u tamnim dijelovima testne slike, selfie je bio prezaglađen i umjetan.

Softverski, Xperia L2 stiže sa starijim Androidom 7.1.1, pa se neki meniji i način navigacije čine malo zastarjeli, ali uz ovaj također stariji čipset djeluju kao dobar par.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimatiPretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sony Xperia L2

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony Xperia L2 - VidiLAB - QR Code FriendlyCopyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.