NEON Classic - 2.8 out of 5 based on 5 votes
NEON Classic

NEON Classic

Spoj tradicije i tehnologije

Ovaj pametni sat donosi dizajn koji zadržava tanak profil klasičnih digitalnih satova, no uz funkcionalnost modernih pametnih modela.

Neon Classic ima tanak profil klasičnih digitalnih satova, uz funkcionalnosti pametnih modela. Upravo s drugim pametnim satovima do 500 kuna usporedili smo ga na našem VidiLab godišnjem usporednom testu.

 

NEON Classic zanimljiv je s obzirom da se radi o lagano najtanjem satu na testu te ga se lagano može nositi kao “lifestyle” pametni sat kada odete van ili čak u poslovnom okruženju. Prednja strana ovog sata u potpunosti je staklena, a osvjetljeni dio zaslona je ravan, dok se tek na rubovima staklo zakrivljuje prema kućištu.

Ovaj sat također ima i najveći omjer samog zaslona te ostatka kućišta kada se u njega gleda. Okvir oko stakla je metalan, a s desne strane imate i jedan gumb kojim se zapravo vraćate iz menija za jedan stupanj po kliku, te se njime i pali sat u slučaju da ne mičete ruku u standardni položaj podizanjem kada se sat sam upali.

Stražnja strana je plastična s izbočinom veće površine koji ima dizajn sa svjelijom sivom bojom, a u sredini je standardno senzor za mjerenje otkucaja srca. Rub sata ima dva pina za punjenje, te dolazi s magnetiziranim punjačem. Dolazi i sa silikonskim remenom debljine 20 mm koji se lagano može zamijeniti ako želite nešto drugačije.

Sam sat dolazi s vlastitim UI sustavom kojim se lagano upravlja touchscreenom, te podržava otpornost od IP67 što znači da možete i ruke prati sa satom, no ne bismo ga uranjali u vodu na dulje vrijeme, a lagano ga se opere s vlažnom krpom. Sustav podržava praćenje šest sportova, od kojih ističemo stolni tenis i planinarenje.

Sat će pratiti vaše otkucaje srca, te na temelju toga i mjerenja koraka računati i kalorije koje trošite rekreacijom. Također zahvaljujući pedometru može pratiti i vaše spavanje. Osim sporta navodno mjeri i postotak kisika u krvi kao i krvni tlak, no te vrijednosti kao ni kod ostalih satova ne bismo uzimali kao zdravstvene testove, već kao zanimljivost.

 

Neon Classic 2

Povezivanjem sata s mobitelom pomoću aplikacije dobivate dodatne mogućnosti praćenja kroz vrijeme, a možete dobivati i informacije na sat s mobitela, te kontrolirati pozive kao i glazbu ili kameru preko sata.

Kako se radi o tanjem satu, IPS zaslon je malo tamniji od ostatka ponude kako bi trajanje baterije ostalo adekvatno s obzirom da je i ugrađena baterija nešto manja.

 

Jeftini satovi tablica

KOMPLETAN USPOREDNI TEST 7 NAJBOLJIH PAMETNIH SATOVA DO 500 KUNA

Starter pametni satovi za vašu ruku

Kao i drugi popularni pametni uređaji, satovi dolaze s raznim značajkama i s različitim cijenama. Saznajmo mogu li i oni entry-level zadovoljiti potencijalne kupce?

Više informacija

  • Model: Classic
  • Proizvođač: Neon
  • Ekran: IPS
  • Baterija: 3 - 5 dana
  • Komunikacija: BT 4.2
  • Debljina i masa: 9 mm, 36 g
  • Ustupitelj i cijena: HGShop, 249,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za NEON Classic

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

NEON Classic - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.