Mobvoi TicWatch S2

Mobvoi TicWatch S2

Upgrade u svakom pogledu

Prošli TicWatch imali smo na usporednom testu, pa sada kada je izašao njegov nasljednik, pogledajmo po čemu je on bolji.

Nakon veoma uspješne crowdfunding kampanje oko TicWatch satova, Mobvoi se odlučio na update, pa je na tržište stavio drugu verziju. Novi TicWatch S2 predstavlja sportski dizajn i moderne mogućnosti u veoma cjenovno prihvatljivom pakiranju, s obzirom na konkurenciju kod nas. Hardverski, ima zaslon od 1,4” rezolucije 400 x 400 piksela i AMOLED tehnologije.

WearOS i TicWatch aplikacije pružit će vam praćenje velikog broja aktivnosti i sportova na kopnu i u vodi

 

Mobvoi 1

Kućište je od tvrde plastike koja može izdržati dosta neprilika, za što ima i certifikat izdržljivosti. S unutarnje strane nalazi se već standardni mjerač otkucaja srca. Napomenimo da je cijeli sustav na Googleovoj WearOS platformi s obzirom na to da Google proizvođačima koji zadovolje kriterije daje specijalne dozvole da ga stave na svoje uređaje. Također, izgled samog OS-a nije promjenjiv od uređaja do uređaja. Poboljšano je prepoznavanje sportova koje će bilježiti vaša postignuća, a najnovija mogućnost sata je svakako 5ATM oznaka, koja znači da se sa satom može plivati bez ikakvih briga i u moru, a izdržat će i potapanje do 50 metara dubine.

Povezivost takvog uređaja vrlo je važna i on se koristi Bluetoothom, Wi-Fi-jem i, naravno, GPS-om kako bi bilježio svaki vaš korak. To govorimo jer da bismo došli do reklamirana dva dana rada prije svakog punjenja, ipak bismo trebali ugasiti GPS i Wi-Fi čipove. Remen sata je lako zamjenjiv i izbor je velik i izvan same kompanije, pa ćete sigurno naći nešto što vam se sviđa.

WearOS ima svoje aplikacije za praćenje sporta, kao i TicWatch svoje, pa isprobajte obje implementacije. Svi rezultati najbolje se vide na mobitelu u obliku korisnih detalja. Integracija sa streaming servisima također funkcionira besprijekorno, pa ćete na satu imati podatke o glazbi, kao i kontrolu koja se s mobitela, primjerice, šalje na vaše bežične slušalice. Preciznost sata, naravno, nije savršena, pa udaljenost i koraci znaju varirati.

Mobvoi vam daje nekoliko početnih lica, dok ostale lako možete skinuti s Play Storea, a na mobitelu je također moguće pregledati sva lica i izabrati omiljeno taj dan.

Više informacija

  • Model: S2
  • Ukupna ocjena: 4,3
  • Performanse: 4
  • Isplativost: 5
  • Cool faktor: 4
  • Proizvođač: Mobvoi
  • Operativni sustav: Google WearOS
  • Procesor: Snapdragon 2100
  • Ekran: 1,4", 400 x 400 AMOLED
  • Plus: Cijena i odlična vodootpornost
  • Minus: Baterija traje kraće od konkurencije, plastično kućište
  • Ustupitelj i cijena: Vlastiti primjerak, 1.350,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Mobvoi TicWatch S2

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Mobvoi TicWatch S2 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.