Lenovo IdeaPad 510-15

Lenovo IdeaPad 510-15

Metalni Grand Prix


U jakoj konkurenciji na vrhu poretka u kojoj je Acer nudio jaku grafiku i SSD, a HP jak procesor, više RAM-a i solidnu grafiku, Lenovo je kroz ciljnu ravninu s modelom 510 prošao kao pobjednik, a odlučivale su nijanse.

Prije svega, ovaj model ima IPS panel i time daleko najbolji prikaz u testiranoj skupini, a budući da je ekran glavni komunikacijski kanal itekako je bitna stavka. Cijeli prijenosnik djeluje prilično čvrsto, poklopac ekrana je plastičan, a iznutra je aluminij. Sve površine djeluju gumirano, a odlična stavka je što ne ostaju vidljivi otisci prstiju.

Lenovo 510 15IKB 8Pozadinski osvijetljena tipkovnica jedna je od najboljih na testu, a touchpad, iako nije među većima, hvalimo zbog responzivnosti i odvojenih fizičkih tipki. Uz novi Core i5 Kaby Lake generacije, tu je i 12 GB radne memorije te vrlo potentna nVidia GT 040M (slabija od 950M). Nedostaje nam SSD i to je najveća mana koju možemo uputiti ovom all-around prijenosniku. Druga mana jest skromnije trajanje baterije, ali ne zbog neštedljivog sustava već nešto manjeg kapaciteta. Za audio je zaslužan Harman i dva zvučnika na dnu laptopa isporučuju glasnu zvučnu kulisu s nešto lošijom definicijom u niskim tonovima. Ergonomski, ovaj je model najtanji i najlakši na testu, a kombinacijom vrlo dobrih performansi i kvalitete izrade došao je do našeg Grand Prix naslova.

Lenovo 510 15IKB 3

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Lenovo IdeaPad 510-15

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovo IdeaPad 510-15 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.