HyperX Predator RGB

HyperX Predator RGB

Šareni grabežljivac

Radna memorija s RGB osvjetljenjem nije novost na tržištu preplavljenom RGB osvijetljenim komponentama, no HyperX je svoju Predator RGB memoriju uspio izdvojiti iz mase agresivnim dizajnom koji se odlično uklapa u gamerske konfiguracije.

Balansirani gamer

Ova memorija nema ekstremno visoki kapacitet, ali zato ima visoku radnu frekvenciju te nisku CL15 latenciju. Kapacitet svakog od dva modula testnog kita iznosi 8 GB, dok je radna frekvencija 2933 MHz, što će zadovoljiti potrebe većine gamera, osobito onih čije su konfiguracije bazirane na Intel procesorima koji nemaju visoke zahtjeve za radnu frekvenciju memorije. Ova memorija ima podršku za Intel XMP (Extreme Memory Profile) koji će vam omogućiti da overclockirate svoju memoriju i postignete još bolje rezultate.

Predator RAM izdvaja se svojim agresivnim gamerskim dizajnom

HyperX Predator RGB 2

R G Blještavilo

Kao prava moderna memorija Predator RGB opremljen je osvjetljenjem koje je moguće sinkronizirati sa sustavima kao što su Asus Aura, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light i ASRock RGB sync, tako da će se ova memorija prilagoditi širokom spektru konfiguracija i komponenti opremljenih RGB osvjetljenjem. Osvjetljenje je odlično dizajnirano i ima jaku difuziju kako bi izgledalo što uniformiranije te se ne bi previše isticalo među ostalim komponentama. Dizajn hladnjaka je vrlo agresivan i zbog visine bi mogao ometati instalaciju velikih procesorskih hladnjaka. HyperX Predator RGB dizajnom je među najatraktivnijim radnim memorijama na tržištu i zasigurno će se naći u mnogim konfiguracijama.

Zaključak

HyperX Predator RGB memorija odličan je izbor za sve gaming konfiguracije koji će zadovoljiti vaše potrebe za performansama i RGB osvjetljenjem. Niska latencija i visoka radna frekvencija omogućit će vam vrhunske performanse u igrama, a kapacitet od 16 GB bit će dovoljan za izvođenje čak i najzahtjevnijih naslova.

Više informacija

  • Model: Predator RGB
  • Ukupna ocjena: 4,4
  • Performanse: 5
  • Isplativost: 4
  • Dojam: 5
  • Proizvođač: HyperX
  • Brzina memorije: 2933 MHz
  • Latencija: CL15
  • Plus: Kvaliteta izrade, dizajn, mogućnost sinkronizacije s raznim sustavima
  • Minus: Visoki hladnjak mogao bi ometati instalaciju velikih procesorskih hladnjaka
  • Ustupitelj i cijena: HyperX, www.hyperxgaming.com, 1.489,00 kn
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HyperX Predator RGB

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HyperX Predator RGB - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.