Garmin Venu 3 – Za svakog rekreativca

Garmin Venu 3 – Za svakog rekreativca

Akcije koje se javljaju prilikom Black Friday eventa odlična su prilika da si uberete atraktivan gadget, ili pak spremni dočekate Božićne blagdane s poklonima spremnim za dijeljenje. Pametni satovi, kao i sportski satovi, odličan su poklon jer se mogu naći u raznom spektru cijena, dizajna i mogućnosti. No, ako tražite poklon za okorjelog rekreativca ili sportaša, najnoviji Garminov sportski pametni sat bit će pun pogodak.

Pričamo naravno o novom Garmin Venu 3 modelu koji donosi premium funkcije u mid-range kategoriju ponude po nikad atraktivnijim hardverskim specifikacijama i novim softverskim mogućnostima.

Treći model u seriji, donosi neprimjetno veće dimenzije kućišta u odnosu na prethodnika, a zadržavaju se i dvije veličine tako da u ponudi dobivate i žensku Venu 3S verziju. Novi modeli dobivaju značajno bolje trajanje baterije što je možda i većini najbitnije poboljšanje na novim uređajima. Sada Venu 3 traje do 14 dana u načinu rada pametnog sata, s do 26 dana s aktiviranim Battery Saverom. Trajanje baterije uvelike ovisi i o vašem načinu korištenja, no većina može očekivati preko tjedan dana na jednom punjenju što je iznad prosjeka u svijetu pametnih satova.

preuzmi_2-topaz-enhance-4x.jpg

Venu 3 dobio je i veći zaslon s dijagonalom od 1,4” što je primjetno povećanje kada ih direktno usporedite, a na zaslon stane više sadržaja te ima još bolju rezoluciju s 454 x 454 piksela. Sve to Venu 3 čini atraktivnim za sport i rekreaciju, a čelični okvir i suptilan dizajn čine ga idealnim i za više „casual“ nošenje van sportskih aktivnosti. Venu 3, kao i manji Venu 3S dolaze u više kombinacija boja, s opcijom kožnih ili silikonskih remena, a manji modeli u startu dolaze s većim izborom boja pa si svatko može izabrati idealan model za kombiniranje s ostatkom odjeće.

Još pametniji

Od Smart funkcija, istaknimo mogućnosti obavljanja poziva preko sata zahvaljujući mikrofonu i zvučniku, no sat omogućuje i beskontaktno plaćanje, pregledavanje poruka i slika, pa čak i odgovaranje pomoću minijaturne tipkovnice, na Android sustavu.

preuzmi_3-topaz-enhance-4x.jpg

Jedan zanimljiv dodatak je i kod praćenja sigurnosti gdje možete postaviti sustav da pri detekciji pada, bilo s bicikla ili za vrijeme hodanja, sat automatski može poslati poruke vašim odabranim kontaktima s GPS lokacijom kako bi vas bilo lako pronaći u slučaju nesreće.

preuzmi_10-topaz-enhance-6x.jpg

Glazba je također podržana pa povezivanjem primjerice Spotifyja na sat možete preuzeti omiljene playliste offline, spojiti slušalice sa satom i preko njega slušati glazbu dok vježbate da ne morate stalno misliti na mobitel.

Sat će vam, ako ga redovito nosite danju i noću, dati puno informacija o vašem općenitom zdravlju, poput otkucaja srca, zasićenosti kisikom, stresu, navikama spavanja, odmorenosti, kvaliteti vježbanja pa i trenera koji će vam, osim savjeta za poboljšanje vježbanja, davati i savjete u vezi sa spavanjem. Sažetke informacija dobivat ćete ujutro i navečer kako bi znali postižete li sve zadane ciljeve na dnevnoj bazi.

preuzmi_8-topaz-enhance-6x.jpg

Kada dođe vrijeme rekreacije, Garmin je u Venu 3 ugradio najnoviji HR senzor koji se može naći i u premium Fenix 7 Pro modelima, a osim visoke preciznosti, nudi smanjenu potrošnju energije kao i potencijalne softverske nadogradnje za još više novih funkcija u narednoj godini.

Osim figurativnog mora sportova i rekreacija koje možete pratiti bilo vani ili u zatvorenom, Garmin je puno uložio i u HIIT treninge, javlja vam benefite odrađene vježbe kao i projicirana vremena za oporavak.

preuzmi_9-topaz-enhance-6x.jpg

Vjerujemo da je ovo idealan sat za sportaše i rekreativce koji žele visoku preciznost zajedno s vrlo laganim satom koji ima masu svega 46 g sa silikonskom narukvicom.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin Venu 3 – Za svakog rekreativca - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.