Kingston KC3000

Kingston KC3000

SSD-ovi visokih performansi

Novi SSD-ovi s PCIe 4.0 standardom novi su veliki skok naprijed u brzini prijenosa podataka

Od svoje pojave, SSD-ovi su postali komponenta koja najviše ubrzava rad računala. Zbog svoje tehnologije koja omogućuje višestruk zahvat prema podacima i koja od igle ne zahtijeva očitavanje vaše datoteke s diska, brzina izvođenja aplikacija znatno se ubrzala.

 

PCIe 4.0

I dok je prijelaz tehnologija s hard diska na SSD već iza nas, samo Solid State Drive tržište u međuvremenu je prošlo veliki put i postoji veliki broj diskova s visokim performansama. Kako tržište počinje prihvaćati PCIe 4.0 standard koji u odnosu na PCIe 3.0 udvostručuje brzinu prijenosa podataka, ako želite najbolje moguće performanse, trebat ćete novi SSD.

I dok prošle generacije SSD-ova već imaju značajne brzine i čine računala bržim i responzivnijim za optimalni radni proces ili ultabrzu pohranu, vrijeme je za nadogradnju na četvrtu generaciju SSD-a. Prije kupnje ćete morati provjeriti je li vaša matična ploča kompatibilna s novim standardom. Ako postoji podudarnost, PCIe 4.0 će dodatno ubrzati vaš sustav. Kod zahtjevnijih poslova kao što su uređivanje videa, rad s 3D programima ili obrada velike količine podataka, taj dodatni boost učinit će zamjetnu razliku.

 

Kingston KC300 PCIe 4.0

Tražite li nadogradnju na trenutačno najbolje performanse na tržištu, KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD možete ugraditi u desktop računala ili prijenosnike. Hardverski, Kingstonov brzanac dolazi s Gen 4 ×4 NVMe kontrolerom i 3D TLC NAND čipovima. Radite li s 4K sadržajem, velika brzina do 7000 MB/s za čitanje/pisanje osigurat će brži rad i bolje performanse cijelog sustava.

Kingston KC3000 PCIe 4.0 dolazi u kompaktnom M.2 2280 dizajnu koji se bez problema uklapa u matičnu ploču. Ima niski profil i grafensko-aluminijiski raspršivač topline. Što se tiče kapaciteta, uređaj je dostupan od 512 GB do čak 4 TB, pa pokriva široki raspon potrebe običnih korisnika i industrije.

Kompaktni dizajn i brzine 2× veće od PCIe 3.0 i čak četrnaest puta veće od SATA standarda, uz odlično riješeno hlađenje, glavne su prednosti KC3000 modela, Kingstonova flaghsip predstavnika među SSD-ovima visokih performansi.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kingston KC3000 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.