Iskoristite sve mogućnosti svog Huawei uređaja pomoću AppGallery trgovine i Petal Search aplikacije!

Iskoristite sve mogućnosti svog Huawei uređaja pomoću AppGallery trgovine i Petal Search aplikacije!

U vremenima kada patimo od FOMO efekta očekujemo razna rješenja koja poboljšavaju naš život i omogućuju nam da iskoristimo mogućnosti čim se pojave. Ako ne želite pristati na kompromise, raznolikost rješenja i mogućnosti koje nudi Huawei je upravo ono što vam je potrebno.

Novi pametni telefon bez gubitka podataka!

Prebacivanje s jednog pametnog telefona na drugi može biti frustrirajuće. Iako postoji puno vodiča o tome kako to učinkovito napraviti, strah od gubitka podataka, fotografija ili kontakata stvara nam stres i dok samo pomislimo na to. Obično se oslanjamo na alate trećih strana koji troše naše vrijeme da prvo odaberemo podatke koje želimo spremiti, zatim da odaberemo najbolji način prijenosa i na kraju, da to učinimo. Još kompliciranija opcija je upotreba kablova, pogotovo u svijetu u kojem se pokušavamo sve manje oslanjati na njih.

Kako su pametni telefoni integrirani u našu svakodnevicu, podržavajući nas svakodnevno u radu, učenju, kupovini, čitanju i obavljanju svega što možete zamisliti, tako i raste potreba za zaštitom vrijednih i privatnih podataka koje imamo na uređajima. Srećom, postoji Huaweijev Phone Clone alat koji vam omogućuje jednostavno premještanje podataka u tren oka na svim operativnim sustavima.

 

 

Phone Clone funkcionira jednostavno kroz postavljanje WLAN pristupne točke za prijenos podataka, pa se oni izravno prenose sa starog telefona na novi bez upotrebe kabela ili mrežne veze, čineći proces nevjerojatno brzim, što je puno lakše i bez gnjavaže.

Iskoristite mogućnosti Huaweijeve trgovine aplikacijama pune iznenađenja

Kao korisnici uvijek tražimo pametne telefone koji nude neograničene mogućnosti i inovativne značajke. Najbolja kamera dosad, veliki kapacitet ili odlične mogućnosti zumiranja? Bez obzira na mogućnosti uređaja koje su vam na raspolaganju, za uživanje u njima potrebne su vam aplikacije koje vas podržavaju.

Srećom, Huawei AppGallery nudi neograničen pristup različitim aplikacijama tako da svatko može pronaći nešto prilagođeno svojim potrebama. Pogotovo jer se broj aplikacija dostupnih u AppGallery trgovini povećava dinamikom od 5.000 aplikacija svaki tjedan.

Huawei AppGallery svrstava aplikacije u 18 kategorija, pružajući vam razne mogućnosti za provođenje slobodnog vremena, svakodnevno traženje inspiracije ili olakšavanje obaveza. Za uživanje u slobodnim trenucima dostupne su neke od najpopularnijih svjetskih igara, poput World of Tanks ili Garena Free Fire: 3volution.

U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. U AppGallery-ju je moguće pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, a tu je i napredna bankarska aplikacija Erste Banke – Keks Pay.

Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija – Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata, Index-a, Dnevnika, Otvorenog radija, N1 TV-a, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, MAXtv-a, Bonbona, A1, Tomata, Tele2 i Optima telekoma. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

Odnedavno je u trgovini dostupan i George Erste Banke i HEP-ov m-hepi, kao i nekoliko inovativnih domaćih aplikacija. Među njima je i Sportyn, specijalizirana aplikacija za promociju, identifikaciju i selekciju vrhunskih sportaša, Book&Zvook, aplikacija koja omogućuje slušanje sve popularnijih audio knjiga na hrvatskom jeziku, kao i Pričalica, najpopularnija domaća aplikacija za roditelje.

Korisnici u AppGallery-ju mogu pronaći i popularne aplikacije za prijevoz Bolt i Cammeo, a jela iz omiljenih restorana sada mogu naručiti preko aplikacije Pauza. Od prosinca je u trgovini dostupan i mPretinac za upravljanje svim porukama iz javne uprave.

 

Pretraga najboljih aplikacija lakša no ikad prije

Kao dio kontinuiranog razvoja, Huawei je također pokrenuo Petal Search kako bi potrošačima pružio vrhunsko korisničko iskustvo. Zahvaljujući partnerstvima s globalnim i europskim liderima na tržištu web tražilica, kao što su Qwant i Yandex, proces pretraživanja informacija postaje još inovativniji i raznolikiji.

Kako radi? Jednostavno, pretraživanjem i navigiranjem po globalnim web stranicama. Petal Search također koristi Huaweijeva komercijalna partnerstva i donosi prilagođene informacije za pružanje raznolikih i ažurnih podataka, uključujući aplikacije, vijesti, filmove, glazbu, fotografije i još mnogo toga.

 

 

Nadalje, Petal Search objedinjuje najbolje sigurnosne tehnologije, u kombinaciji s nenadmašnim standardima privatnosti koje postavljaju vodeće tražilice, kako bi se osigurali najviši standardi privatnosti i sigurnosti podataka za korisnike. Novi alat za pretraživanje nudi korisnicima Huaweija otvoren pristup milijunima aplikacija i lagan je način za pretraživanje svega što trebaju izravno s početnog zaslona uređaja.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Iskoristite sve mogućnosti svog Huawei uređaja pomoću AppGallery trgovine i Petal Search aplikacije! - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.