Bose SoundLink Home donosi 'vrhunski' zvuk u malom i prijenosnom paketu

Bose SoundLink Home donosi 'vrhunski' zvuk u malom i prijenosnom paketu

Elegantni mali zvučnik podržava Bluetooth 5.3 i žični ulaz putem USB-C-a

Bose je predstavio novi bežični prijenosni zvučnik. SoundLink Home je relativno mali dodatak u ponudi s "vrhunskim zvukom" i oko devet sati trajanja baterije po cijeni od 219 dolara.

SoundLink Home je prilično "mini" za zvučnik iz kućne serije: visok je 21,6 cm, širok 11,2 cm i dubok 5,8 cm. Teži 0,88 kg. Ne bi trebalo biti teško premještati ga iz sobe u sobu ili pronaći slobodno mjesto na stolu ili radnoj površini.

SLHM_light-silver_9.jpg

Mala veličina često znači kompromis u kvaliteti zvuka, ali Bose obećava da će njegovi dvostruki pasivni radijatori proizvesti "duboke basove koji ispunjavaju bilo koju prostoriju". Tvrtka također tvrdi da ima "vrhunski zvuk" s "izvrsnom akustikom". Bose je već dokazao da može ugurati iznenađujuće snažan zvuk u male uređaje, što je očito iz njihove SoundLink Flex serije.

SoundLink Home ne koristi pristup Bose aplikaciji, pa ćete morati prilagoditi izvor zvuka ako želite podešavati EQ razine. Osim Bluetootha 5.3 (uključujući multipoint!), omogućuje vam povezivanje putem USB-C kabela za žični ulaz. Zvučnik također ima ugrađeni mikrofon za pristup glasovnom asistentu ili kao zvučnik za pozive.

SLHM_CoolGrey_SideAngle_Right.jpg

Možete koristiti priloženi USB-C kabel i za punjenje, a Bose navodi da će se zvučnik napuniti od praznog do punog za oko četiri sata. Možete ga bežično povezati s drugim jedinicama za stereo postavke.

Kao što fotografije pokazuju, to je elegantan mali zvučnik. Kućište je izrađeno od anodiziranog aluminija, a ima i "kvalitetnu" tkaninu na prednjoj rešetki te ugrađeni stalak.

SLHM_LightSilver_Silo_TopView_Sh.jpg

Bose SoundLink Home je sada dostupan isključivo na web stranici tvrtke. Možete ga kupiti u sivoj i srebrnoj boji. Zvučnik košta 219 dolara i trebao bi biti odmah dostupan za isporuku.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.