Huawei na vrhu globalne industrije nosivih uređaja prema IDC-u

Huawei na vrhu globalne industrije nosivih uređaja prema IDC-u

Prema najnovijem izvješću IDC-a, Huawei nastavlja svoju dominaciju na globalnom tržištu nosivih uređaja, pokazujući izvanredan rast unatoč snažnoj konkurenciji. 

U prvih šest mjeseci 2024. godine, prema IDC-u, Huawei je ostvario impresivan porast isporuka nosivih uređaja na zapešću od 55,1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ovaj uspjeh osigurao je Huaweiju vodeću poziciju na svjetskom tržištu nosivih uređaja tijekom dva uzastopna kvartala, potvrđujući snažnu prisutnost brenda i stabilan rast.

Ovi rezultati naglašavaju pouzdanost i kvalitetu Huaweievih nosivih uređaja, čime tvrtka učvršćuje svoju reputaciju među korisnicima koji se oslanjaju na napredne tehnologije za praćenje zdravlja, fitnesa i svakodnevnog života. 

Huawei se sada intenzivno priprema za dugo očekivano lansiranje novih proizvoda 19. rujna, kada će predstaviti niz inovacija u području nosivih uređaja, tableta i drugih pametnih tehnologija. 

 

Uskoro nova serija HUAWEI WATCH GT satova

Očekuje se da će novi modeli uključivati revolucionarni HUAWEI TruSense sustav, nedavno predstavljen u kolovozu, koji donosi značajna poboljšanja u praćenju zdravlja i kondicije. 

Prema teaserima na Huaweijevim društvenim mrežama, satovi će se odlikovati geometrijskim dizajnom s oštrim rubovima, izrađenim od vrhunskih materijala kao što su legura titana i bijela keramika. 

Huawei tako ne samo da cilja na korisnike koji traže napredne funkcije za praćenje zdravlja, već i na one koji žele moderan, luksuzan dizajn. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.