Huawei Pura 70 Ultra donosi inovacije u svijet mobilne fotografije: Kameru na izvlačenje, više svjetla i brži okidač

Huawei Pura 70 Ultra donosi inovacije u svijet mobilne fotografije: Kameru na izvlačenje, više svjetla i brži okidač

Tijekom godina, Huaweijeva legendarna P serija kontinuirano je postavljala nove standarde u industriji, neprestano impresionirajući i oduševljavajući kritičare.

Od uvođenja prvih pametnih telefona s dvostrukim modulom kamere do nedavnog lansiranja revolucionarne Ultra Lighting XMAGE kamere, postignuća serije P ne samo da su pomicala granice tehnoloških inovacija, već su nas svaki put držala u iščekivanju novih uzbudljivih nadogradnji.

Huawei je nedavno iznenadio mnoge objavom rebrendiranja P serije u seriju "Pura", simbolizirajući čistoću i jedinstvenost. Ovim potezom, lansiranjem Huawei Pura 70, Huawei ulazi u novu eru sa svojim vrhunskim pametnim telefonima. Ovo nije kraj P serije, već početak novog smjera koji pomiče fokus sa čiste tehnologije prema stvaranju bogatijeg korisničkog iskustva s Pura serijom. Huawei se nada da će ovaj novi pristup potaknuti maštu i inspiraciju korisnika kroz brojne inovativne značajke pametnih telefona.

Pura_70_Ultra_Product_Creative_lifestyle_shot_2.jpg

Huawei je svojim novim izdanjem pametnog telefona predstavio revolucionarnu inovaciju u svijetu mobilne tehnologije: Ultra Lighting Pop-Out Camera. Ova pionirska tehnologija kamere donosi uzbudljive performanse poput kamere na uvlačenje i Ultra Speed Snapshot funkcije, ponovno postavljajući standarde u industriji pametnih telefona.

 

Ultra Lighting kamera na izvlačenje: prva takve vrste

Od predstavljanja ovog pametnog telefona, mnogi su hvalili izvanredne performanse i inženjering Ultra Lighting Pop-out kamere. Snažna kamera korisnicima omogućuje snimanje oštrih i jasnih fotografija s većom stabilnošću i preciznijim fokusom nego ikad.

Ono što je najvažnije, kamera uključuje strukturu koja se može izvlačiti, koja radi putem naprednog rotacijskog prijenosnog sustava. Kamera se automatski izvlači tijekom snimanja i tako stvara više prostora unutar unutarnje strukture kamere.

 

Izuzetno brza fotografija: umijeće u hvatanja brzih trenutaka

Huawei Pura 70 donosi inovaciju u fotografiju s revolucionarnom Ultra Lighting Pop-Out kamerom. Opremljena senzorom od 1 inča i maksimalnim otvorom blende F1.6, ova kamera koristi napredni HUAWEI XD Motion Engine kako bi omogućila Ultra Speed Snapshot funkciju. Ova kombinacija hardvera visokih performansi omogućuje vam nevjerojatno brzo snimanje subjekata u pokretu, poput vlaka koji juri brzinom od 300 km/h, te hvatanje detalja čak i u najbržim scenama.

HUAWEI XD Motion Engine koristi AI Motion Vector Computing sustav za obradu slika, inteligentno usklađujući snimke dugih i kratkih ekspozicija pomoću Regional Motion Restore tehnologije. Rezultat je kristalno jasna, nezamućena slika koja vjerno bilježi trenutke u visokoj rezoluciji.

Pura_70_Ultra_Product_Creative_lifestyle_shot_1.jpg

Nazvana Ultra Speed Snapshot, ova nova fotografska značajka omogućuje korisnicima da snimaju fotografije onako kako ih vide taj tren, bez potrebe za čekanjem savršenog trenutka. Bilo da se radi o vašem ljubimcu ili djetetu u igri, kamera će zabilježiti njihovu prirodnost i energiju u pokretu, pružajući oštre i jasne slike.

Za fotografe s umjetničkim okom, mogućnosti su beskrajne. Hvatanje prolaznih elemenata kao što su padajuće lišće ili konfeti na koncertu postaje jednostavno, omogućujući vam da zamrznete detalje i zadržite emocionalnu bit trenutka.

 

Osigurano za najbolje korisničko iskustvo: dizajn i sigurnosne performanse

Huawei je uspio inovirati izvlačnu strukturu glavne kamere, a pritom je zadržao lagano i tanko tijelo od 8,4 mm; korisnici slobodno mogu ispružiti ruke kako bi snimili najbolje fotografije, a da se ne osjećaju opterećeni veličinom i težinom svojih telefona.

Naprednu strukturu kamere koja se može izvlačiti pokreće malen, brz i snažan motor. Kada se obični motor okreće velikom brzinom, proizvodit će visokofrekventni zvuk kao rezultat trenja unutar njegovih strukturnih dijelova i često je neugodan za uho korisnika. Huaweijev tim za istraživanje i razvoj kamere stoga je upotrijebio podešavanje motora s promjenjivom frekvencijom kako bi ugodio visokofrekventni zvuk u mehanički umirujući ton koji oponaša profesionalnu opremu za kameru.

Pura_70_Ultra_Product_Creative_lifestyle_shot_3.jpg

Također, unatoč dizajnu s izvlačenjem, Huawei Pura 70 Ultra prošao je 300 000 testova pouzdanosti i zaštićen je od oštećenja: izvlačiva struktura dolazi sa zaštitnim slojem od polimernog tekućeg silikona, koja koristi potpuno zatvoreni dizajn za maksimalnu zaštitu. To također znači da je kamera 2 metra IP68 otporna na prašinu i vodu, bez straha od slučajnog prskanja; putem senzora visoke preciznosti, Huawei Pura 70 Ultra može točnije osjetiti pritisak prsta i podržava automatsko povlačenje kada se kamera ispusti ili kada se otkrije pritisak, smanjujući utjecaj na kameru u takvim situacijama.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.