White Shark Titan

White Shark Titan

Puno za malo

White Shark je u cjenovno pristupačne i vizualno atraktivne in-ear slušalice za gejmere upakirao puno značajki poput ANC-a.

U današnje vrijeme je vrlo teško izdvojiti se u moru sličnih proizvoda na tržištu potrošačke elektronike, pogotovo u kategoriji slušalica. No morski pas je na vrhu hranidbenog lanca u moru, pa tako ni White Shark nije ništa prepustio slučaju. Titan in-ear Bluetooth slušalice su vizualno atraktivne slušalice, s LED osvjetljenjem na kućištu, ali i samim slušalicama bijele boje (Titana možete kupiti i u crnoj varijanti). Ciljana publika su mobilni gejmeri jer slušalice dolaze s game mode načinom rada koji će umanjiti zaostajanje zvuka za onim što se prikazuje na mobitelu na 50-60 ms, čineći iskustvo igranja znatno ugodnijim. Osim toga, Titan dolazi i s ANC (Active Noise Cancellation) mogućnostima, odnosno aktivnim poništavanjem buke. Tu je i pasivno prigušivanje buke uz pomoć silikonskih umetaka koji blokiraju visoke tonove.

Kontrole su vrlo jednostavne i funkcioniraju solidno, iako su u nekim situacijama možda preosjetljive – ponekad bismo pauzirali pjesmu čak i kad to nismo htjeli. Noise reduction način rada palite dužim (dvije sekunde) pritiskom na desnu slušalicu, a game mode istom akcijom na lijevoj slušalici. White Shark Titan su vrlo udobne slušalice, a s dodatnim setovima silikonskih kapica, sigurni smo da će pristajati praktički svima. Tome dodatno pomažu i svojevrsne uške na rubovima slušalica, koje osiguravaju da slušalice još bolje sjednu u uho. Zvuk je vrlo jasan čak i na višim postavkama, a uz ANC i pasivno prigušivanje nećete imati ni potrebe povećati glasnoću do maksimuma, gdje u nekim žanrovima ipak dolazi do blagog pucanja, kako biste uklonili pozadinsku buku. Iako se duboki tonovi definitivno osjete, voljeli bismo ih čuti nešto više, no to bismo mogli reći za praktički sve slušalice u ovoj cjenovnoj kategoriji. (L.J.)

 

tablgeb.png

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

White Shark Titan - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.