Google Pixel Watch 2 teaser otkrio nove senzore i IP68 zaštitu

Google Pixel Watch 2 teaser otkrio nove senzore i IP68 zaštitu

Google je zakazao sljedeći događaj za predstavljanje Pixel uređaja za srijedu, 4. listopada, ali tehnološki div već je bacao naznake o tome što možemo očekivati - a najnovija od njih dolazi u obliku kratkog teaser videa za Pixel Watch 2.

što ga pažljivije promotrite. Očito je da je estetika uređaja nešto izmijenjena, pri čemu se čini da digitalna krunica sada leži bliže ekranu.

Ako pažljivo pogledate stražnji dio Pixel Watch 2 u ovom videu, primijetit ćete da su senzori raspoređeni drugačije u usporedbi s originalnim Pixel Watchom. Iz ovog kratkog isječka ne možemo dobiti konkretne detalje, ali čini se da su nadogradnje na putu.

Razgovaralo se o novim senzorima već ranije, a jedna mogućnost je da Pixel Watch 2 preuzima kontinuirani senzor elektrodermalne aktivnosti tvrtke Fitbit, koji može konstantno pratiti vašu razinu stresa tijekom cijelog dana.

Fitbit_Product_Family_Fall_2022_Full_Lineup_Q32.original.png

Ocjena IP68

Ako stvarno pažljivo pratite, primijetit ćete da video također pokazuje ocjenu IP68 na stražnjoj strani Pixel Watch 2. Originalni je bio vodootporan do 50 metara tijekom 10 minuta - standard 5ATM za otpornost na vodu - ali čini se da je sada dodana i zaštita od prašine.

Jedan posljednji detalj: mali tekst dolje na dnu videa potvrđuje da će se pretprodaja za Pixel Watch 2 otvoriti 4. listopada, isti datum koji je Google rezervirao za svoj događaj za predstavljanje hardvera.

S gotovo punim mjesecom prije nego što će Pixel Watch 2 biti predstavljen zajedno s Google Pixel 8 i Google Pixel 8 Pro, vjerojatno će biti još ovakvih naznaka i nagovještaja kako za nosive uređaje tako i za pametne telefone.

Što se tiče prethodnih glasina, jedna od najznačajnijih promjena koje očekujemo s Pixel Watch 2 je nadogradnja procesora. To ne bi samo značilo bolje performanse nosivog uređaja, već bi također trebalo dovesti do bolje energetske učinkovitosti i dužeg vijeka trajanja baterije.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Google Pixel Watch 2 teaser otkrio nove senzore i IP68 zaštitu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.