1 TB pohrane na novoj verziji Xbox Series S

1 TB pohrane na novoj verziji Xbox Series S

Microsoft je povećao kapacitet pohrane na svojoj najmanjoj Xbox konzoli i dodao crnu boju.

Microsoft je počeo prodavati novu crnu verziju Xbox Series S konzole s ugrađenih 1TB prostora za pohranu. Jedine promjene u odnosu na originalni bijeli Xbox Series S su crna boja vanjske površine i veći prostor za pohranu. Cijena mu je 349 dolara, i dalje je jedan od najpristupačnijih načina za igranje nove igre Starfield, koja sutra izlazi na Xbox Series S / X i PC platformama, a koju je razvila Bethesda.

Crna karbonska vanjština sada se podudara s većim Xbox Series X modelom, dok bijeli Xbox Series S model s uobičajenih 512GB prostora za pohranu i dalje ostaje dostupan po cijeni od 299 dolara. Povećanje na 1TB prostora na ovoj crnoj verziji omogućit će vam instaliranje najnovije inačice igre Call of Duty, a da se ne morate previše brinuti o preostalom prostoru za pohranu.

U biti, ovdje dodatno plaćate 50 dolara za dodatnih 512GB prostora za pohranu, umjesto više od 100 dolara koliko bi koštala proširiva kartica za 512GB za Xbox, koju proizvodi Seagate. Ovo povećanje prostora za pohranu izuzetno je važno jer biste na starom modelu Xbox Series S dobili samo 364GB upotrebljivog prostora. Sada ga više nego udvostručujete s preko 800GB upotrebljivog prostora na crnom modelu.

pexels-yurii-hlei-1365795_1.jpg

Na ovom modelu nema promjena na priključcima, pa se straga nalaze dva USB priključka, Ethernet priključak, utor za proširenje pohrane i HDMI 2.1 izlaz. Na prednjoj strani se nalazi samo jedan USB priključak, a nema optičkog uređaja za disk. Crni Xbox Series S također dolazi s crnim kontrolerom, baš kao i Xbox Series X.

Microsoft je nastavio s crnim premazom na dijelu poput zvučnika na vrhu, umjesto da ga zamijeni bijelim premazom. To je glavni ventilator za Xbox Series S, gdje se toplina izbacuje iz konzole. Zadržava cijeli Xbox Series S u jednoličnoj crnoj boji, za razliku od crnog premaza na ovom dijelu ventilatora na "robot bijelom" modelu s 512GB prostora za pohranu.

Still-Image_Console-Family_1_Angled-View_Consoles-Controllers.png

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

1 TB pohrane na novoj verziji Xbox Series S - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.