Predstavljena tri pristupačna telefona Nokia C serije

Predstavljena tri pristupačna telefona Nokia C serije

HMD Global na MWC sajmu u Barceloni predstavio je tri nova modela Noki C serije. U pristupačnom cjenovnom razredu predstavljeni su Nokia C21 Plus, Nokia C21 i drugo izdanje Nokia C2 telefona.

Prije prezentacije novih modela, Nokia se pohvalila rastom prihoda od 41% u 2021. godini. Kod novih modela nastavlja se kombinacija Android One podrške za najnoviji Android uz osigurana sigurnosna ažuriranja. Još jedan fokus koji su komunicirali je kvaliteta izrade.

Nokia C21 Plus 7
Nokia C21 Plus je telefon koji se odlikuje čvrstom izradom i dugim trajenjem baterije. Dolazi s dvije različite veličine baterije, od 4000 mAh i 5050 mAh s čime ćete dobiti do dva puna dana trajanja. Čvrsto metalno kućište dolazi s IP52 ocjenom za otpornost na prljavštinu, prašinu i kapljice vode. Ekran je HD+ i ima dijagonalu od 6,5''.

Nokia C21 Plus 1

Dvostruka kamera od 13 MP s panoramskim i portretnim načinima rada omogućuje da snimite kvalitetne fotografije. Čist OS s minimalnim predučitavanjem daje vam više prostora za aplikacije i sadržaj koji odaberete. Uz to, 2 godine tromjesečnih sigurnosnih ažuriranja , a tehnologija otiska prsta i AI otključavanja lica osigurava da Nokia C21 Plus ostaje sigurna, iznutra i izvana. Telefon dolazi s Unisoc SC9863A čipsetom te verzijama od 2 do 4 GB radne memorije i opcijama od 32 i 64 GB prostora. Zanimljive specifikacije za telefon koji ima planiranu cijenu od 119 eura.

Nokia C21 emotional
Nokia C21 zadržava kvalitetu izrade i dugo trajanje baterije. Tu je ponovno ekran od 6,5 inča, isti čipset, a razlika je što C21 nema verziju s 4 GB radne memorije. Straga je kamera od 8 megapiksela s autofousom i dolazi s baterijom od 3000 mAh. Adut mu je cijena koja bi trebala biti oko 99 eura.

Nokia C2 2nd Edition emotional 1
Najpristupačniji model je Nokia C2, druga generacija startnog telefona iz HMD-a. Telefon dolazi s Predstavljena tri pristupačna telefona Nokia C serije, ima Android Go sustav, ekran od 5,7 inča te skromne specifikacije od 1 ili 2 GB radne memorije i 32 GB interne. Selfie kamera ima 2, a stražnja 5 megapiksela i dolazi s baterijom od 2400 mAh.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljena tri pristupačna telefona Nokia C serije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.