Amazon predstavio kućnog robota Astro - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Amazon predstavio kućnog robota Astro

Amazon predstavio kućnog robota Astro

Amazon je na svom predstavljanju uređaja pokazao Astro robota koji spaja nekoliko mogućnosti drugih smart home uređaja uz dodatnu komponentu mobilnosti.

S velikim kotačima Amazon Astro može se kretati po kući. Robot sluša naredbe jer ima integriranu Amazon Alexu, pa ga možete pozvati da dođe što je na predstavljanju i demonstrirao Dave Limp, podpredsjednik Amazona za uređaje. Korisnici sada mogu poslati robota da se vozi po kući s upaljenom kamerom dok su vani. Astro može detektirati ako je netko ušao u kući, a moguće ga je povezati s Amazon Ring pametnim video ključanicom.

Amazon astro

Astro je ujedno i pokretni centar zabave s ugrađenom Alexom. Digitalno lice robota je na 10,1 inčnom dodirnom ekranu koji može služiti za video pozive. Jedan od scenarija korištenja je da se robot kreće po kući za vama i vrti vaš omiljen podcast ili glazbu. Astro se kreće po prostoru uz pomoć procesiranja velike količine senzorskih i podataka s kamera.

Amazon astro1Prema navodima iz Amazona Astro može izbjeći objekte na putu te neće pasti sa stepenica. Na njemu postoji tipka za isključivanje kamera i mikrofona. Zasada postoji ograničena količina robota koja će se prodavati putem pozivnica uz cijenu od 999 dolara, dok će prava prodajna cijena biti 1499 dolara.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Amazon predstavio kućnog robota Astro - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.