Nintendo snizio cijene Switch konzola u Europi

Nintendo snizio cijene Switch konzola u Europi

Jedina konkurentna ručna gaming konzola Nintendo Switch, koja u svom TV modu grafičkom snagom ipak zaostaje za Xbox i PlayStation takmacima, imat će na europskom tržištu niže cijene.

Originalna cijena konvertibilne konzole bila je 330 eura, a s novom korekcijom cijene Nintendo je postavio cijenu na 300 eura. Nadolazeći OLED model koji u listopadu stiže na tržište s boljim i većim OLED ekranom koštat će 365 eura, dok najslabiji model Lite ima novu cijenu od 220 eura. Treba vidjeti kako će se ova promjena politike cijena odraziti na cijene Nintendo konzole na hrvatskom tržištu, a pravi efekt bi trebali primijetiti kroz par tjedana. Trenutačna cijena konzole ima na našem tržištu velik raspon cijena ovisno o paketima i iznosi između 2500 i 3300 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nintendo snizio cijene Switch konzola u Europi - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.