Stigao Huawei MatePad Pro tablet na Harmony OS2

Stigao Huawei MatePad Pro tablet na Harmony OS2

Huawei je predstavio novu inačicu svog MatePad pro tableta koji dolazi s novim operativnim sustavom HarmonyOS 2.

Među novim funkcionalnostima je i radna površina organizirana s donjim priključnim stanicama i widgetima za učinkovitiji pregled informacija. HUAWEI MatePad Pro opremljen je snažnim Kirin 9000E i 12,6-inčnim OLED FullView zaslonom koji dolazi s omjerom zaslona i tijela od 90 posto, omjerom kontrasta od milijun prema jedan, podrškom za široki spektar boja DCI-P3 i preciznost boja koja je konkurentna nekim profesionalnim monitorima. Nova i poboljšana značajka App Multiplier i Multi-Window čine multitasking jednostavnijim nego ikad i potvrda su truda iz Huaweija za poboljšavanje podrške pejzažnog načina u tabletnim aplikacijama. Huawei je također najavio lansiranje HUAWEI M-olovke (2. generacija).

HUAWEI MatePad Pro 8
HUAWEI MatePad Pro ima 12,6-inčni OLED FullView zaslon. Uz omjer slike 16:10 i uske okvire tanke samo 5,6 mm, zaslon nudi 90-postotni omjer zaslona i tijela. Zaslon OLED FullView također podržava visoki omjer kontrasta od milijun prema jedan i široku lepezu boja DCI-P3. HUAWEI MatePad Pro prvi je svjetski tablet koji je dobio certifikat TÜV Rheinland Full Care Display 2.0.HUAWEI MatePad Pro nadopunjuje zvučni sustav s osam zvučnika, koja se sastoji od visokotonca i woofera velike amplitude.
Kako bi korisnicima pomogao da brzo pronađu aplikacije koje im trebaju, HUAWEI MatePad Pro uvodi novu donju priključnu stanicu koja ne prikazuje samo često korištene aplikacije, već i nedavno korištene aplikacije. Novi servisni widgeti mogu prikazivati informacije u stvarnom vremenu i omogućuju korisnicima brz i prikladan pristup određenim značajkama aplikacije, čak i bez pokretanja aplikacija. Ovi se widgeti mogu postaviti bilo gdje, a također su u potpunosti prilagodljivi korisnicima kako bi mogli personalizirati uređaj prema svojim željama.
Koristeći mogućnosti HarmonyOS-a, novi HUAWEI MatePad Pro podržava nove mogućnosti suradnje na više zaslona tablet-računala: zrcalni način, produženi način i način suradnje. U načinu zrcala, zaslon povezanog računala preslikava se na zaslon tableta, omogućujući korisnicima izravno potpisivanje i bilježenje dokumenata ili crtanje na računalu HUAWEI M-olovkom (2. generacija) i HUAWEI MatePad Pro, baš kao što bi to učinili profesionalni dizajneri s pločicom za crtanje i olovkom. Prošireni način pretvara HUAWEI MatePad Pro u drugi zaslon, pružajući dodatni prostor na zaslonu za prikaz više sadržaja, izvrsno za provjeru referentnih materijala ili pregledavanje Interneta.

HUAWEI MatePad Pro 4
Inovativni način suradnje omogućuje istinske interakcije na različitim platformama između HarmonyOS 2 i Windows-a, omogućujući korisnicima prijenos sadržaja poput teksta, slika i dokumenata između povezanih uređaja jednostavnim „drag and drop“ postupkom. Rušeći granice koje razdvajaju tablete, pametne telefone i računala, Multi-screen Collaboration usavršava ono što korisnici mogu učiniti s HUAWEI MatePad Pro i ostalim povezanim uređajima, osnažujući ih da budu produktivniji i kreativniji nego prije.
Prvi put predstavljena 2019. godine, prva iteracija revolucionarnog App Multiplier-a omogućila je tabletnim aplikacijama bolje korištenje pejzažne orijentacije i prikaz informacija s dva aktivna prozora odjednom. Pokretanjem HUAWEI MatePad Pro, App Multiplier korisnicima donosi još više načina da u potpunosti iskoriste vodoravne zaslone. Dok prikazuju aplikaciju u jednom prozoru s novim aktivnim App Multipler-om, korisnici sada mogu prelaziti prstima po praznim prostorima s obje strane zaslona tableta za pomicanje prema gore i dolje za kretanje sadržajem aplikacije, bez puštanja dodira na tablet.

HUAWEI MatePad Pro 7
Tijekom lansiranja, Huawei je također predstavio HUAWEI M-Pencil (2. generacija) koji nudi prirodno iskustvo pisanja poput olovke s novom vrhom olovke presvučenom platinom, malom latencijom i podrškom za 4.096 razina osjetljivosti na pritisak. Inspiriran prozirnim dizajnom stražnjeg kućišta luksuznih satova, novi prozirni vrh olovke prikazuje unutarnje djelovanje olovke i dolazi s matiranom teksturom za bolji doživljaj crtanja. Nova HUAWEI M-olovka (2. generacija) podržava široku paletu inovativnih značajki interakcije, uključujući HUAWEI FreeScript, koji ručno izrađeni sadržaj pretvara u strojno kodirani tekst u stvarnom vremenu, kao i dvostruki dodir za prebacivanje, trenutni oblik, trenutna tablica i još mnogo toga.HUAWEI MatePad Pro stiže na odabrana tržišta. 12,6-inčni model bit će dostupan u mat sivoj i maslinasto zelenoj boji, dok će 10,8-inčni model biti dostupan u ponoćno sivoj boji.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stigao Huawei MatePad Pro tablet na Harmony OS2 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.