Nova Dell rješenja za veću vrijednost podataka uz Edge

Nova Dell rješenja za veću vrijednost podataka uz Edge

Dell Technologies je na virtualnom Dell Technologies World događaju predstavio nova rješenja za izdvajanje veće vrijednosti iz podataka na edge-u.

Nove ponude dio su Edge strategije tvrtke za isporuku potpuno integriranih tehnologija, koje omogućuju pokretanje i upravljanje radnim opterećenjima u više oblaka i aplikacija.
Edge uređaji služe kao rastući izvor podataka, a tvrtka Gartner predviđa da će se više od 50% podataka generiranih u poduzećima stvoriti i obrađivati izvan podatkovnog centra ili oblaka do 2022. godine. Dell Technologies predvodi promjenu na Edge te postavlja nove tehnološke granice, nadovezujući se na svoje dokazane distribuirane računalne sposobnosti, raspon i lanac opskrbe.
Među novim rješenjima izdvaja se Dell EMC Streaming Data Platform. Unaprijeđeni Dell EMC Streaming Data Platform (SDP) nudi moćnu analitiku u stvarnom vremenu na edge-u. Zahvaljujući manjem otisku, ova je platforma idealna za hvatanje, spremanje i analizu streaming podataka u stvarnom vremenu na egde-u. Tako primjerice jedan zabavni park, kao korisnik ove platforme koristi dane mogućnosti za slanje obavijesti osoblju kada određena mehanička sredstva u parku trebaju održavanje. Na taj način park može brzo obaviti procjenu i održavanje prije izbijanja kvara te na taj način izbjeći nepotrebno gubljenje vremena i novca na skupe popravke.


Dell Edge rješenja za proizvodnju

Dell Technologies Manufacturing Edge Reference Architecture s PTC-om pomaže proizvodnim tvrtkama da steknu uvid iz radnih stanica, računala, mobilnih uređaja i drugih krajnjih točaka u proizvodnom okruženju. Pristupom edge podacima na jednom mjestu, tvrtke mogu povećati pouzdanost proizvodne linije, smanjiti operativne troškove i donijeti utemeljenije odluke u stvarnom vremenu.
Integriran s APEX Private Cloudom, kao uslugu nudi edge okvir visoke dostupnosti, tako da tvrtke mogu virtualizirati i uobličiti programe, pritom uklanjajući složenost i štedeći vrijeme. Tako kupci u proizvodnji dobivaju dosljedno iskustvo u oblaku i plaćaju samo ono što koriste.

Duos Technologies koristi edge infrastrukturu tvrtke Dell Technologies u revoluciji željezničkih pruga.

Duos Technologies koristi infrastrukturu i usluge tvrtke Dell Technologies, za primjenu rješenja za umjetnu inteligenciju na edge-u. Zahvaljujući tome, Duos Technologies je čak 120 puta brže izvršio uspješnu inspekciju vagona prvom tehnologijom takve vrste, koju koriste velike željeznice, uključujući CSX.

Stotine vlakova svakodnevno prelaze Sjevernu Ameriku, premještajući uvoz, izvoz i domaće pošiljke u vrijednosti od približno 700 milijardi dolara u 2020. Tradicionalni postupak inspekcije traje u prosjeku osam minuta po vagonu, što rezultira neplaniranim zaustavljanjem, koje željezničke tvrtke godišnje koštaju milijune dolara. Duos Technologies kreirao je portal za nadzor vagona (Railcar Inspection Portal) kako bi pojednostavio ovaj postupak. Pogonjen robusnim Dell EMC PowerEdge serverima i Dell EMC PowerVault nizovima za pohranu, ovaj portal može u osam minuta pregledati više od 120 vagona koji se kreću punom brzinom. Ovakva analitika u stvarnom vremenu ne pomaže kupcima samo povećati sigurnost, već također poboljšati i točnost održavanja te smanjiti troškove.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.