Petkom uz Dell: CloudIQ servis za upravljanje Dell EMC sustavom pohrane

Petkom uz Dell: CloudIQ servis za upravljanje Dell EMC sustavom pohrane

Petkom uz Dell Technologies serija online predavanja nastavila se ovog petka uz temu CloudIQ – From Reactive to Proactive Management with Faster Time to Insights.

O besplatnom servisu CoudIQ predavao je Boris Pavlik, Dell Technologies Sr Storage Specialist. Dell EMC CloudIQ kombinira umjetnu inteligenciju i pamet čovjeka kako bi administratorima pružio podatke potrebne za bržu akciju i još učinkovitije upravljanje njihovim Dell EMC okruženjem.
Uz CloudIQ smanjujete rizik, planirate unaprijed i time povećavate produktivnost. Ovaj alati koristi prediktivnu analitiku te time postaje korisniji jer prikuplja povijesne podatke i tako može otkriti uzorak ponašanja, trendove korištenja i utvrditi što je normalno, a što je anomalija za vaše sustave.
Korištenje CloudIQ alata u podatkovnom centru dobar je način za maksimiziranje učinkovitost upozoravajući korisnike o problemima kojima je potrebna hitna pažnja. CloudIQ tako uklanja potrebu praćenja stanja i ponašanja te upotrebu i kapacitet diskova, ujedno oslobađajući administratore obavljanja tih dužnosti kako bi se mogli posvetiti drugim važnijim zadatcima.
Tako nadzor sustava uz pomoć Dell EMC CloudIQ i ljudske pomoći ubrzava rješavanje kritičnih problema u prosijeku 3 puta brže spram sustava koji nemaju pomoć CloudIQ-a.
Posljednje predavanje u nizu u rujnu pričati će o Dell EMC OpenManage rješenju, rješenju koje pomaže IT administratorima efektivno implementirati, nadograditi, pratiti i kontrolirati svoje IT sustave.
Pridružite nam se i registrirajte se za online predavanja još danas. Dovoljno je prijaviti se samo jednom kako bi osigurali pristup na sva tri predavanja. Prijavite se putem ovog linka, uz napomenu kako je prijava potpuno besplatna, a one koji ispune anketu nakon predavanja očekuju zanimljive nagrade.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Petkom uz Dell: CloudIQ servis za upravljanje Dell EMC sustavom pohrane - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.