Stižu nova HP Omen desktop računala i monitor

Stižu nova HP Omen desktop računala i monitor

HP je predstavio nova Omen gaming računala koja donose nova kućišta, bolji sustav hlađenja i upgrade u komponentama u odnosu na prošlu generaciju.

HP Omen 25L i 30L nudit će i više mogućnosti prilagodbe nego što to inače nude brendirana računala. Sva računala imat će deblje gumene noge kako bi se poboljšalo uzimanje zraka, a grafičke kartice smještene su više u kućištu, pa će biti poboljšana toplinska učinkovitost. Izbor hlađenja je na Cooler Master vodenim i zračnim hladnjacima, a veći Omen 30L imat će i 120mm ventilator naprijed na kućištu.

HP omen body Poboljšanja oko dizajna kućišta trebala bi prema navodima iz HP-a poboljšati performanse i do 26%.
Hardverski, nova Omen računala imat će opcije ugradnje nove 10-e generacije Intleovih Core procesora, uključujući i najjači Intel Core i9-10900K. Omen će imati i opcije s AMD Ryzen 9 procesorima, pri čemu će najjači biti model Ryzen 9 3900. U konfiguracijama će moguće biti ugraditi grafičke kartice do najjače Nvidie RTX 2080 Ti. Cooler Master će ponuditi napajanja, a HyperX radnu memoriju, dok ća SSD biti od WD-a. HP Omen 25L kreće s cijenom od 900 dolara, a 20 L od 1200.

HP Omen monitor
Za potrebe predstavljanja gaming računala, HP je predstavio i Omen 27i monitor s 1440p rezolucijom i osvježenjem ekrana od 165Hz. Radi se o nano IPS panelu s odličnim prikazom boja i podrškom za G-Sync.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stižu nova HP Omen desktop računala i monitor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.