Sony predstavio WF-XB700 i WH-CH710 bežične slušalice

Sony predstavio WF-XB700 i WH-CH710 bežične slušalice

Sony je predstavio nove bluetooth slušalice, in-ear model Sony WF-XB700 i klasične slušalice WH-CH710.

Nove in-ear slušalice dio su Sonyjeve extra bass ponude koje obećavaju bolje performanse niskih tonova. Ujedno su ove slušalice nasljednik hvaljenog modela WF-1000XM3 kojeg smo već imali priliku testirati i koji je oduševio mogućnostima. Sony sada s WF-XB700 uz bolji bas ide i s nešto nižom cijenom od 130 dolara. Slušalice dolaze s 12 milimetarskim driverima i baterijom dovoljnom za 18 sati konstantnog slušanja glazbe.

sony wf xb700 2Kućište za punjenje napunit će slušalice za još dodatnih 18 sati. Desetminutno punjenje omogućit će sat vremena reporodukcije. Sony WF-XB700 dolaze u plavoj i crnoj varijanti te imaju IPX4 certifikat što znači da mogu preživjeti špricanje i znoj pa ih možete nositi za vrijeme vježbanja.
Nove slušalice nemaju noise-cancellation opciju, niti geste, već koriste tipke za navigaciju, pa je to još jedan detalj po kojemu se razlikuju od odličnih WF-1000XM3.
Nove over the ear slušalice s poboljšanim noise-cancellation mogućnostima Sony WH-CH710N nadograđena je verzija modela CH700N kojeg smo već izdvajali u pregledu top modela slušalica.

sonywhch710n 2 Sony obećaje 35 sati rada na jednom punjenju baterije. Najavljena je cijena od 200 dolara, a slušalice stižu u tri boje: crnoj, bijeloj i plavoj.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sony predstavio WF-XB700 i WH-CH710 bežične slušalice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.