Dell Alienware Aurora od sada sa devetom generacijom Intelovih procesora

Dell Alienware Aurora od sada sa devetom generacijom Intelovih procesora

Niti godinu dana nakon predstavljanja svojih proizvoda sa osmom generacijom Intelovih procesora sa šest jezgri, Alienware proizvodi dobivaju update s novim procesorima devete generacije.

 

Deveta generacija Intelovih procesora tek je službeno predstavljena, a Dell nije čekao da u svoje top gaming mašine Alienware brenda stavi najbolje od najboljih. Procesori K serije Intelove devete generacije koji sada dolaze sa osam fizičkih jezgri te tek top i9 modeli imaju uključen Hyperthreading za nevjerojatnih 16 threadova namjenjenih više-manje mainstream ponudi.

Alienware je najbolji procesor koji može nabaviti upario s najpopularnijim grafičkim rješenjima, povezao ih s optimalnim sustavom hlađenja i sve upakirao u atraktivno i lako prepoznatljivo kućište. Gaming na 4K rezoluciji, a time i u VR sustavu i da ne pričamo o esports naslovima postaje vrhunsko iskustvo bez ikakvog zastajkivanja.

 

 Aurora 7

Osvježen je i Command Center, aplikacija koja omogućuje detaljnu kontrolu sustava, od rasvjete do performansi procesora, a sve to zasebno za pojedinačne aplikacije koje se pokreću.

Naravno, na nove tehnologije poput Intelovog QuickSync Video te Optane memorije se može računati kako bi se dostigle uistinu vrhunske performanse.

Nove generacije spremne su za kupce te ih je moguće konfigurirati po želji.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dell Alienware Aurora od sada sa devetom generacijom Intelovih procesora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.