IFA Berlin: Lenovo predstavio svoja Smart Home rješenja kao i osvježenu liniju računala

IFA Berlin: Lenovo predstavio svoja Smart Home rješenja kao i osvježenu liniju računala

Sa velikim isticanjem modernog dizajna, najviše pažnje privukli su novi Yoga laptopi, no ima ponešto za svakoga.

 

Lenovo je na ovogodišnjem IFA sajmu predstavio nekoliko novih proizvoda koji ih stavljaju među proizvođače Smart Home uređaja. 

 

preuzmi 4

Počinju sa Essentials skupinom proizvoda, a oni uključuju Lenovo Smart Plug koji se uključuje u klasičnu utičnicu za struju te se na njega povezuje neki drugi uređaj za kojega želite kontrolirati kada se gasi ili pali propuštanjem struje kroz utičnicu.

To naravno možete kontrolirati putem aplikacije na vašem pametnom telefonu. Drugi proizvod Essentials ponude je Lenovo Smart Bulb, žarulja kojom se također upravlja putem aplikacije, a nudi prilagodbu svjetline i topline svijetlosti, kao i paljenje/gašenje u željenim trenucima gdje god bili.

Na kraju dolazimo i do trećeg predstavljenog proizvoda u Essentials seriji, Lenovo Smart Camera je uređaj za nadzor uživo bio dan ili noć uz pomoć infracrvene rasvjete, a ugrađeni zvučnik i mikrofon nude dvostranu komunikaciju.

 

 

Kada pričamo o laptopima, na čelu inovacija su Yoga C930 i Yoga Book C930 te potpuno novi Yoga C630 WOS.

 

lenovo yooga

Yoga C930 dolazi naravno s najnovijim Intelovim procesorima osme generacije za maksimiziranje produktivnosti. Riječ je o 2-u-1 laptopu koji se u trenutku pretvara u tablet s vlastitim stilusom ugrađenim u kućište. Novost su i Dolby certificirani rotirajući zvučnici kako biste u svakom trenutku imali idealnu reprodukciju zvuka.

Yoga Book C930 diže produktivnost na novu razinu jer je tipkovnica u potpunosti zamijenjena sa E-Ink zaslonom koji se u trenutku pretvara u blok za pisanje i skiciranje ili eBook čitač, a kada je u obliku tipkovnice podržava slova odabrane regije. Dolazi naravno sa novim Intelovim procesorima.

Yoga C630 WOS potpuno je novi laptop sa fokusom na dugotrajnost baterije. Dolazi sa Windows 10 S sustavom koji je limitiran samo na aplikacije iz Windows dućana, no zato ima Qualcomm Snapdragon 850 procesor zahvaljujući kojem dostiže i 25 radnih sati na jednom punjenju baterije. Kako mu je svrha mobilnost, ima ugrađen i LTE čip za povezivanje s mobilnim mrežama. 

 

yooga len

Yoga C930 imati će početnu cijenu od 1.500 eura, dok će ostala dva modela početi sa 1000 eura za našu regiju. Može ih se očekivati u rujnu, dok će C630 biti dostupan u studenom.

Za poslovni sektor tu je i novi član Thinkpad linije, X1 Extreme koji može doći i u konfiguraciji sa i9 procesorom te Nvidijinom grafičkom karticom. Ekran novog modela je 4K sa 100% AdobeRGB pokrivenošću, te podržava i HDR reprodukciju. Bez PDVa, ovaj model će vas stajati minimalno 1.650 eura.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IFA Berlin: Lenovo predstavio svoja Smart Home rješenja kao i osvježenu liniju računala - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.