Nvidia ovo ljeto sigurno izbacuje novu generaciju grafičkih kartica

Nvidia ovo ljeto sigurno izbacuje novu generaciju grafičkih kartica

Jednom kada informacije krenu teško ih je zaustaviti. Tako sada saznajemo i datume kada Nvidia planira lansiranje svojih dugo iščekivanih grafičkih kartica.

Volta, Ampere te sada Turing. Izgleda da je Nvidia prošla kroz nekoliko naziva bez pravih planova o izbacivanju proizvoda koji bi te nazive i nosili. Prošle su dvije godine od lansiranja trenutne arhitekture što je prilično jasan znak koliko je konkurencija mala na grafičkoj sceni. Pogledajte samo koliko je Intel procesora izbacio u 2017. godini kako bi konkurirao AMDu. 

Nove informacije daju nam do znanja da je Nvidia obavijestila svoje partnere kako će početi dobivati nove čipove i memoriju za njih počevši od 15. lipnja kako bi imali vremena pripremiti kartice za lansiranje koje se očekujenegdje u kolovozu ili rujnu. Navodno se Nvidia sprema na lansiranje njihovih Founders Edition kartica nešto ranije, to jest već u srpnju, no kao i prošli puta, vjerojatno će koštati više od verzija koje će nuditi Nvidijini partneri. uzbudljiva je i vijest kako bi nova 1180 kartica trebala biti 50% jačaod svoga prethodnika.

Nadamo se samo da kopači kriptovaluta neće pojesti sve kartice odmah na dan izlaska kako bi i mi obični gameri mogli dobiti koju karticu po realnoj cijeni.

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nvidia ovo ljeto sigurno izbacuje novu generaciju grafičkih kartica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.