Novi Huawei P20 modeli će najvjerojatnije imati tri kamere na poleđini

Novi Huawei P20 modeli će najvjerojatnije imati tri kamere na poleđini

Prema slikama koje kruže po internetu najavljujući događaj u Parizu kada Huawei planira objaviti vijest, novi modeli imati će tri kamere.

 

23. oužujka je datum kada bi novi mobiteli naziva P20 Lite, P20 i P20 Plus trebali biti objavljeni, zajedno s njihovim specifikacijama i mogućnostima. No, s objavom su puštene i neke slike koje jasno prikazuju uređaj s tri kamere na svojoj pozadini kao i impresivan omjer ekrana i kućišta. Ovo će prema svemu sudeći biti prvi uređaj sa tri kamere te mi jedva ččekamo saznanje u kojoj kombinaciji će se koristiti. Standardne izvedbe su klasična kamera, telefoto kamera za zumiranje, wide-angle kamera te monokromatska kamera za crno-bijele slike.

huawei p20 p20plus w782

Neki spominju i kombiniranje slika iz svih kamera kako bi se dobile ultra-detaljne slike od 40 megapiksela s mogućnošću impresivnog zooma. Sve to trebao bi upogoniti i AI koji je najavljen za ove modele. Iako pojedinačna kamera nije na nivou Pixel 2 modela ili S8, tri kamere mogle bi dati prednost mogućnostima snimanja nadolazećeg modela.

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi Huawei P20 modeli će najvjerojatnije imati tri kamere na poleđini - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.