HP predstavio Pro x2 612 G2 računalo - 5.0 out of 5 based on 1 vote
HP predstavio Pro x2 612 G2 računalo

HP predstavio Pro x2 612 G2 računalo

HP je na MWC-u predstavio je novo računalo, kao i nove dodatke za Pro x2 i Elite x3.

HP je na proteklom MWC-u predstavio HP Pro x2 612 G2 "dizajniran za suvremene profesionalce koji žele elegantan uređaj, jednostavan za upotrebu."

Pro x2 svestran je odvojivi prijenosni uređaj u dva dijela koji pruža višenamjenski pristup za komercijalnu upotrebu, uključujući način rada za prezentacije, način rada digitalnog rukopisa za pisanje bilješki, način rada za tablete za prikupljanje podataka i način rada za prijenosna računala. Pro x2 može se konfigurirati s najnovijim Intel procesorima 7. generacije.

Pro x2 612 G2 tablet with stylus

Kako HP tvrdi, ciljevi dizajna za Pro x2 temelje se na mobilnoj učinkovitosti, što uključuje WLAN i, izborno, WWAN , te bateriju s brzim punjenjem koja omogućuje do 11 sati rada . Uređaj ima magnetski pričvršćenu tipkovnicu Collaboration Keyboard s posebnim tipkama za izravno vođenje konferencijskih poziva i konferencijskih videopoziva. Olovka za pisanje i vođenje bilješki, HP Active Wacom Pen with App Launch, u kombinaciji s rasklopnim stalkom u rasponu od 165° omogućuje jednostavan prikaz i dijeljenje. Pro x2 uključuje USB-C priključak za brzo punjenje i brzi prijenos podataka te USB-A za pristup standardnim perifernim uređajima koji su još uvijek u upotrebi.

Novi dodaci predstavljeni na sajmu Mobile World Congress uključuju sljedeće :

  • HP Elite x3 Mobile Scanning Solution: na temelju inovacije uređaja Elite x3 predstavljenog prošle godine na sajmu Mobile World Congress, ovo rješenje ne nadopunjuje prednosti platforme x3 samo za mobilne profesionalce, već i za radnike u zdravstvu, na terenu i u maloprodaji. Integrirani čitač crtičnog koda može poslužiti za usputnu provjeru cijena, pristup podacima o inventaru ili upravljanje odnosima s klijentima, a zatim za jednostavno prebacivanje u pozadinski ured pomoću mogućnosti spajanja na zaslon, miša i tipkovnicu za potpuni doživljaj osobnog računala .
  • Čvrsta futrola za HP Pro x2 612 G2: pravi izbor za korisnike koji rade u ekstremnim uvjetima, ova futrola ima remen za ruku koji se okreće za 360°, naramenicu, držač olovke, dodatne priključke te je kompatibilna s tipkovnicom za Pro x2.
  • HP Elite USB-C™ Dock: pretvorite svoj uređaj u radnu površinu i spojite se na više zaslona i uređaja tijekom punjenja pomoću ove stanice za spajanje za poslovne IT sustave koja je kompatibilna s uređajima kao što su Pro x2, HP Elite x2 1012 G1 i HP Elite x3 koji imaju višenamjenski priključak USB Type-C™, kao i s uređajima koji podržavaju Thunderbolt™.
  • HP USB-C™ Travel Hub: osmišljeno za mobilne profesionalce koji trebaju pristup dodatnim ulazima za periferne uređaje dok su u pokretu, ovo rješenje omogućuje „pass-through“ spajanje za zaslone i USB uređaje, kao i punjenje uređaja Pro x2, Elite x2 ili Elite x3 dok se uređaj koristi – sve to pomoću jednog USB-C™ kabela.
  • HP Retail Case 12: predstavljeno na sajmu NRF, ovo rješenje u kombinaciji s uređajem Pro x2 predstavlja prijenosno rješenje za prodajne suradnike koji se bave prodajom i mobilnim transakcijama u maloprodaji.

Cijene i dostupnost:

  • HP Pro x2 612 G2 sada je dostupan po cijeni već od 7249 kuna s PDV-om.
  • Čvrsta futrola za HP Pro x2 612 G2 sada je dostupna već od 499 kuna s PDV-om.
  • HP Elite USB-C Dock sada je dostupan po cijeni od 1399 kuna s PDV-om.
  • HP USB-C Travel Hub sada je dostupan po cijeni od 799 kuna s PDV-om.
  • Retail Case 12 sada je dostupan, cijena za hrvatsko tržište još nije formirana.
  • Paket HP Elite x3 + HP Mobile Scanning Solution sada je dostupan po cijeni već od 7299 kuna s PDV-om.

PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP predstavio Pro x2 612 G2 računalo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.