Dell predstavio Quad Core Wyse 5060 Thin Client - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Dell predstavio Quad Core Wyse 5060 Thin Client

Dell predstavio Quad Core Wyse 5060 Thin Client

Dell je predstavio nove visoko učinkovite Thin Clients uređaje vrhunskih performansi, Wyse 5060, koji su jednostavni za upravljanje, nude bolje sigurnosne opcije i potpunu kompatibilnost virtualnog radnog prostora s Citrixom, Microsoftom i VMwareom.

Dell navodi da su novi "tanki klijenti" dizajnirani za profesionalce koji traže snažne vizualne performanse desktopa te podršku za komunikacijska rješenja poput Skype for Business i pružaju fleksibilnost, učinkovitost i sigurnost koju traže organizacije, kao i izvrsno korisničko iskustvo koje traže zaposlenici.

„Današnji profesionalci traže pristup visoko učinkovitim, snažnim sustavima i alatima koji će im pomoći da inoviraju, surađuju i dijele informacije u sigurnom okruženju“, rekao je Steve Lalla, stariji potpredsjednik, Commercial Client Software & Solutions odjela u Dellu. „Naš novi Wyse 5060 quad core tanki klijent pruža performanse i mogućnosti koje profesionalci traže u virtualiziranim desktop okruženjima, uz niske troškove i jednostavnost upravljanja.“

Wyse 5060 Thin Client pruža značajke poput AMD 2.4 GHz quad core procesora koji podržava do 8 GB RAM-a te 64 GB flash memorije, nudeći do 30 posto bolje performanse u usporedbi s prethodnom generacijom.

Dodatne značajke uključuju:

• Široku podršku operativnog sustava: Wyse 5060 je dostupan u raznim operativnim sustavima, pružajući korisnicima mogućnost da konfiguriraju tanke klijente prema svojim specifičnim potrebama. Wyse 5060 će najprije biti dostupan s Dellovim vlastitim Wyse ThinOS-om te WES-om. Početkom 2017. godine bit će dostupna nadogradnja za Windows 10 IoT za WES korisnike, a onda i za Wyse ThinLinux.

• Inovativnu sigurnost: Dell pruža više od jednog sigurnosnog sloja za Wyse 5060 tanke klijente. Uređaj uključuje ugrađen Trusted Platform Module (TPM) s mogućnošću prepoznavanja ugrožavanja integriteta sustava te čuvanja ključeva enkripcije, certifikata i lozinki. Na razini softvera, Wyse ThinOS je izuzetno siguran operativni sustav. Za one koje se opredjeljuju za tanke klijente s Windowsima, organizacije mogu imati koristi od dodatnog sloja zaštite uz Dell Data Protection | Threat Defense, koja pruža naprednu zaštitu od 99 posto malwarea .

• Robusnu povezivost: Kako bi osigurao što bolje korisničko iskustvo i produktivnost koju traže današnji profesionalci, tanki klijent podržava dual 4K (3840x2160) monitore i pruža višestruke mogućnosti povezivanja putem šest USB priključaka, od kojih su dva USB 3.0 za računalnu periferiju visoke brzine, kao i dva DisplayPort priključka, mrežni networking ili wireless 802.11 a/b/g/n/ac.

• Lako upravljanje: Dell nudi cijeli paket na lokaciji, udaljen od lokacije ili uz automatski upravljački softver kako bi pružio robusno upravljanje koje se može skalirati na do deset tisuća uređaja. Kroz Wyse Device Manager, IT timovi mogu pojednostaviti daljinsko upravljanje korporativnim ili privatnim uređajima – uključujući tanke ili zero klijente, iOS i Android uređaje – kroz jednu intuitivnu konzolu.

Wyse 5060 tanki klijent kompatibilan je sa svim većim posredničkim softverima za virtualizaciju, poput Citrix XenDesktopa, Microsoft RDS-a i VMware Horizona. VMware Blast Extreme daljinski protokol podržan je na WES i ThinLinux verzijama.

Wyse 5060 tanki klijenti bit će dostupni kroz Dell i Dell PartnerDirect partnere i distributere u SAD-u te određenim zemljama u svijetu od 13. prosinca 2016. PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.