Novo NZXT kućište fokusirano na VR računala - 3.3 out of 5 based on 6 votes
Novo NZXT kućište fokusirano na VR računala

Novo NZXT kućište fokusirano na VR računala

Među kompanijama koje sve više podržavaju i VR tehnologiju našli su se i proizvođači kućišta, među kojima je i NZXT koji izdaje novo kućište za VR računala. 

Mnogi proizvođači kućišta poput Thermaltakea počeli su s izdavanjem kućišta za VR računala. Među njima je i poznati NZXT koji je objavio lansiranje S340 Elite kućišta, boljeg nasljednika njihovog S340 kućišta. U odnosu na prethodnika zamijenjen je akrilni prozor s tankim kaljenim staklenim vratima i hvataljkama za bolji cable managment. Dodan je i još jedan SSD mount nego kod prethodnika.

NZXT S340 Elite 2
Promjena je vidljiva i na samim portovima na prednjem dijelu kućišta, nudeći tako uz standardna dva USB 3.0 i 2.0 porta i HDMI pass-through port kojim se pojednostavljuje spajanje VR headseta. Posebno je i to što dolazi s magnetskim cable managment uređajem po imenu Cable Managment Puck koji služi za omotavanje kablova HMD-a i kao držač za sam HMD.

NZXT S340 Elite 5
Podržava mini-ITX, micro ATX i ATX matične ploče i osigurava ugradnju grafičkih kartica do 364 mm bez radijatora i CPU coolera do 161 mm. U kućište je uključen i filter na prednjoj strani i stražnjoj strani. Što se tiče driveova, omogućuje 2+1 interna 3,5-inčna drivea i 3+1 interna 2,5-inčna drivea. Moguće je ugraditi do dva ventilatora od 120 ili 140 mm na prednjoj strani. Samo kućište dolazi s ugrađenim 120 mm FN V2 ventilatorom na vrhu i stražnjem dijelu. Radijatori su podržani također, do dva 120 ili 140 mm na prednjoj strani i jedan od 120 mm na stražnjoj strani. Uključeno je i jamstvo od dvije godine.

NZXT S340 Elite 4

Kompanija navodi kako nudi kućište u tri matirane boje; crnoj, bijeloj i crnoj s crvenim linijama. Njegova cijena iznosi 100 dolara (oko 677 kn).

NZXT S340 Elite

Trebao bi biti dostupan tijekom listopada izvan same Amerike.

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novo NZXT kućište fokusirano na VR računala - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.