Novo NZXT kućište fokusirano na VR računala - 3.3 out of 5 based on 6 votes
Novo NZXT kućište fokusirano na VR računala

Novo NZXT kućište fokusirano na VR računala

Među kompanijama koje sve više podržavaju i VR tehnologiju našli su se i proizvođači kućišta, među kojima je i NZXT koji izdaje novo kućište za VR računala. 

Mnogi proizvođači kućišta poput Thermaltakea počeli su s izdavanjem kućišta za VR računala. Među njima je i poznati NZXT koji je objavio lansiranje S340 Elite kućišta, boljeg nasljednika njihovog S340 kućišta. U odnosu na prethodnika zamijenjen je akrilni prozor s tankim kaljenim staklenim vratima i hvataljkama za bolji cable managment. Dodan je i još jedan SSD mount nego kod prethodnika.

NZXT S340 Elite 2
Promjena je vidljiva i na samim portovima na prednjem dijelu kućišta, nudeći tako uz standardna dva USB 3.0 i 2.0 porta i HDMI pass-through port kojim se pojednostavljuje spajanje VR headseta. Posebno je i to što dolazi s magnetskim cable managment uređajem po imenu Cable Managment Puck koji služi za omotavanje kablova HMD-a i kao držač za sam HMD.

NZXT S340 Elite 5
Podržava mini-ITX, micro ATX i ATX matične ploče i osigurava ugradnju grafičkih kartica do 364 mm bez radijatora i CPU coolera do 161 mm. U kućište je uključen i filter na prednjoj strani i stražnjoj strani. Što se tiče driveova, omogućuje 2+1 interna 3,5-inčna drivea i 3+1 interna 2,5-inčna drivea. Moguće je ugraditi do dva ventilatora od 120 ili 140 mm na prednjoj strani. Samo kućište dolazi s ugrađenim 120 mm FN V2 ventilatorom na vrhu i stražnjem dijelu. Radijatori su podržani također, do dva 120 ili 140 mm na prednjoj strani i jedan od 120 mm na stražnjoj strani. Uključeno je i jamstvo od dvije godine.

NZXT S340 Elite 4

Kompanija navodi kako nudi kućište u tri matirane boje; crnoj, bijeloj i crnoj s crvenim linijama. Njegova cijena iznosi 100 dolara (oko 677 kn).

NZXT S340 Elite

Trebao bi biti dostupan tijekom listopada izvan same Amerike.

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novo NZXT kućište fokusirano na VR računala - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.