Wiko ponudio široki odabir smartfona po niskoj cijeni - 4.0 out of 5 based on 2 votes
Wiko ponudio široki odabir smartfona po niskoj cijeni

Wiko ponudio široki odabir smartfona po niskoj cijeni

Kompanija je predstavila široki raspon svojih uređaja u Ufeel seriji smartfona.

Wiko je trenutno drugi najprodavaniji brand smartfona u Francuskoj a u TOP 5 je brendova u ostalim europskim tržištima kao što su Italija, Belgija, Španjolska i Portugal. U 2016. godini su lansirali mnoštvo novih proizvoda kao što su Ufeel serija, zabavni dodaci za smartfone, zaštite, bežični audio uređaji i WiMATE Smartband. Wiko je član French Tech-a, vladine agencije koja promiče digitalne inovacije i stvaranje

Ufeel prste smješta u glavnu ulogu, kako bi poboljšao fingerprint tehnologiju i digitalno iskustvo učinio osobnim i intuitivnim. Ufeel je jednostavan za podesiti, a nudi iskustvo čitanja od 360 stupnjeva. Do pet prstiju bilo koje ruke se može registrirati za direktan pristup omiljenim značajkama ili aplikacijama. Ovo otvara mnoge mogućnosti – od otključavanja uređaja iz bilo kojeg kuta u samo 0.48 sekundi, otvaranja Snapchata, upotrebe kamere, provjeravanja elektroničke pošte ili upućivanja poziva najboljem prijatelju. Dodatno, Ufeel nudi povećanu sigurnost tako što dozvoljava zaštitu osjetljivih datoteka, fotografija i videa uz pomoć App Lock-a ili kriptiranih “kutija” korištenjem Files Lock-a – a sve se zaključava i otključava uz pomoć otiska prsta.
Kompletna kolekcija Ufeel pametnih telefona ima svježi, urbani izgled koji se prilagođava vašem životnom stilu. Dosljedna svojoj nesputanoj, kreativnoj prirodi, kompletna serija se dodatno ističe tako što svaki uređaj ima svoje jedinstvene značajke, krojene tako da zadovolji sve potrebe i želje različitih korisnika. Kao dodatak Ufeel i Ufeel Lite uređajima, predstavljen je i novi Ufeel Fab I Ufeel Prime proizvod na IFA 2016. sajmu.

Ufeel

Za sve one koji vole pomalo od svega, Ufeel je reprezentativan uređaj u svojoj seriji. Kombinira svježe kombinacije kvalitetnih materijala i boja u metalnom kućištu, s pješčanim na dodir stražnjim poklopcem i sofisticiranim detaljima. Meki rubovi i 2.5D zakrivljeno staklo su istovremeno harmonični i ergonomični, te ga čine ultra kompaktnim. Dolazi sa 5’’ HD IPS ekranom na rezoluciji 1280 x 720, 13 MP kamerom i 5MP prednjom kamerom s bljeskalicom. Pogonjen je procesorom sa četiri jezgre na taktu od 1.3GHz, 16GB pohrane i 3GB RAM-a. Osigurane su I opcije Micro SD slot i Dual SIM. Radi na operativnom sustavu Android M tj. 6.0. Dostupan u 5 boja: Space Grey, Chocolate, Slate, Lime i Creamy.
Preporučena cijena mu je 199 eura (oko 1.507 kn).

Ufeel Lite

Ufeel Lite je pristupačan uređaj koji donosi sve bitne značajke svima koji teže jednostavnosti i čistom iskustvu. Razlika u odnosu na prethodnika je oštra i svijetla slika s On-cell tehnologijom. Njegov dizajn napravljen je u dvobojnom metalnom tijelu, nudeći i četiri boje - Slate, Chocolate, Lime I Rose Gold. Posjeduje i zakrivljene rubove koji pridonose ukupnoj harmoniji i jednostavnošću stiska u šaci te čitač otiska prstiju. Specifikacije proizvoda su iste za ekran, no stražnja kamera je 8 MP, dok je prednja kamera od 5 MP s Wideselfie funkcionalnošću i Selfie flashom. Pohrana je ista, samo je radna memorija za 1 GB manja.
Preporučena cijena je 169 eura (oko 1.280 kn).

Ufeel Fab

Wiko U FEEL FAB true black compo 4

Uvećan i uočljiv, Ufeel Fab je phablet te je najveći pripadnik Ufeel serije, s potpuno sigurnim čitačem otiska prsta. Karakterizira ga XL 5.5” HD ekran rezolucije 1280 x 720 i Full Lamination tehnologija. Povećani komfor gledanja je osiguran oštrim i svijetlim slikama i tekstom, jednostavnim za čitanje vani pri punom suncu. Čak nudi i prednosti velikog ekrana korištenjem u jednoj ruci. Dugovječnost je postignuta zahvaljujući velikoj 4000 mAh bateriji, te zahvaljujući i Self-less mogućnostima dijeljenja snage korištenjem vanjske baterije. Njegov četverojezgreni processor i 4G LTE mreža omogućavaju brzo multimedijsko iskustvo s bržim pokretanjem i velikim download i upload brzinama. Fab donosi neo-retro dizajn uz uglađenu metalnu ili pak meku na dodir površinu. Elegantni je 2.5D zakrivljeni ekran svjež, moderan i ergonomičan, što omogućuje jednostavnije rukovanje i navigaciju uređajem. Omogućeno je i jednostavno te brzo podešavanje postavaka i aplikacija uz Phone Assist. 80% stvari koje se svakodnevno koriste je dostupno jednostavnim povlačenjem prsta uz pomoć My Smart Left stranice. Stražnja kamera opremljena 13 MP senzorom i 5P lećom za blistave fotografije, a za selfije je tu 5 MP prednja kamera i Selfie flash tehnologija. Isti su mu detalji pohrane I memorije kao kod prethodnika.
Preporučena cijena je 179 eura (oko 1.356 kn).

 

Ufeel Prime

Ufeel Prime donosi dodir rafinirane elegancije svakodnevnoj rutini, uz pružanje zaštite i komfora uz pomoć čitača otiska prstiju. Njegov unibody metalni dizajn dolazi u kombinaciji s antracit, srebrnom i zlatnom bojom. Njegov 5” ekran ima visoku rezoluciju (1920 x 1080), a zahvaljujući 460 nita osvjetljenju, čitljivost na sunčevoj svjetlosti je odlična. Uz Full Lamination tehnologiju boje i kontrasti su optimalni. Qualcommov osmojezgreni processor uz pomoć 4GB RAM-a osigurava brz odziv i dobre mrežne mogućnosti. Veliki je naglasak stavljen na komfor upotrebe kod ovoga primjetno tanjeg uređaja. Kompaktne veličine, uskih rubova i ergonomski zakrivljenog 2.5D stakla, odličan je za korištenje i navigaciju.

Stražnja kamera rezolucije 13 MP ima Sony IMX 258 senzor, a uz 5P leću fotografije su odlične i uz korištenje Professional načina snimanja. Prednja kamera rezolucije 8 MP sa Selfie flash tehnologijom osigurava odličan izgled i u uvjetima slabije osvijetljenosti. Organizacija je jednostavna uz Phone Assist, koji brine o glavnim postavkama i aplikacijama s jedne centralne lokacije, a pristupanje vašem dnevnom sadržaju i rutini je pojednostavljeno uz upotrebu My Smart Left stranice. 32GB interne pohrane proširivo je do 96 GB uz pomoć microSD kartice.
Preporučena cijena mu je 249 eura (oko 1.886 kn).

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Wiko ponudio široki odabir smartfona po niskoj cijeni - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.