EK Water Blocks lansirao vodeni blok za RX 480 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
EK Water Blocks lansirao vodeni blok za RX 480

EK Water Blocks lansirao vodeni blok za RX 480

Kompanija je lansirala svoj novi vodeni blok za RX 480 u četiri različite verzije.

Nedavno je njemački Aqua Computers izdao svoj vodeni blok za RX 480, a sada se njemu pridružuje i slovenski EK Water Blocks koji u vrlo kratkom roku izdaje nove vodene blokove. Novo single-slot rješenje za vodeno hlađenje namijenjeno je novoizašloj Radeon RX 480 kartici.

EK-FC RX 480 direktno hladi GPU, GDDR5 RAM i module za regulaciju napona. Vodeni tok prolazi preko tih kritičnih područja, omogućujući stabilnost modula i grafičke kartice i u visokim overclockovima. Blokovi su dizajnirani sa split-flow sustavom hlađenja, što omogućuje rad sa suprotnim vodenim tokom bez utjecaja na izvedbu hlađenja. Uz to, ovaj sustav dopušta i korištenje ovog proizvoda u sutavima s vodenim hlađenjem koristeći slabije vodene pumpe. Ono što je prednost kod ovog vodenog bloka je što transformira karticu u single-slot grafičku karticu. Originalno rješenje hlađenja koje dolazi s karticom zauzima dva slota.

EKFC AMD RX480 Plexi nikal

Dostupan je u četiri verzije, dvije Plexi i Acetal varijante. Baza je napravljena od elektrolitičkog bakra dok je vrh izrađen od akrilnog ili POM Acetal materijala. Kod Plexi verzija postoji i dva izbušena slota za LED diode od 3 mm.

EKFC AMD RX480 Acetal

Vodeni blokovi napravljeni su u Sloveniji, te su dostupni za kupovinu putem njihove stranice i mreže partnera. Ponudili su još i dva estetska backplatea koji dodatno pomažu u hlađenju. Njihova dostupnost za kupnju bit će u sljedeća dva tjedna. Cijena Plexi verzija je 100 eura (oko 751 kn), a Acetal verzija 108 eura (oko 811 kn). Crni backplate košta 30 eura (oko 225 kn), dok je poniklana verzija 38 eura (oko 285 kn).

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

EK Water Blocks lansirao vodeni blok za RX 480 - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.