EK Water Blocks lansirao vodeni blok za RX 480 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
EK Water Blocks lansirao vodeni blok za RX 480

EK Water Blocks lansirao vodeni blok za RX 480

Kompanija je lansirala svoj novi vodeni blok za RX 480 u četiri različite verzije.

Nedavno je njemački Aqua Computers izdao svoj vodeni blok za RX 480, a sada se njemu pridružuje i slovenski EK Water Blocks koji u vrlo kratkom roku izdaje nove vodene blokove. Novo single-slot rješenje za vodeno hlađenje namijenjeno je novoizašloj Radeon RX 480 kartici.

EK-FC RX 480 direktno hladi GPU, GDDR5 RAM i module za regulaciju napona. Vodeni tok prolazi preko tih kritičnih područja, omogućujući stabilnost modula i grafičke kartice i u visokim overclockovima. Blokovi su dizajnirani sa split-flow sustavom hlađenja, što omogućuje rad sa suprotnim vodenim tokom bez utjecaja na izvedbu hlađenja. Uz to, ovaj sustav dopušta i korištenje ovog proizvoda u sutavima s vodenim hlađenjem koristeći slabije vodene pumpe. Ono što je prednost kod ovog vodenog bloka je što transformira karticu u single-slot grafičku karticu. Originalno rješenje hlađenja koje dolazi s karticom zauzima dva slota.

EKFC AMD RX480 Plexi nikal

Dostupan je u četiri verzije, dvije Plexi i Acetal varijante. Baza je napravljena od elektrolitičkog bakra dok je vrh izrađen od akrilnog ili POM Acetal materijala. Kod Plexi verzija postoji i dva izbušena slota za LED diode od 3 mm.

EKFC AMD RX480 Acetal

Vodeni blokovi napravljeni su u Sloveniji, te su dostupni za kupovinu putem njihove stranice i mreže partnera. Ponudili su još i dva estetska backplatea koji dodatno pomažu u hlađenju. Njihova dostupnost za kupnju bit će u sljedeća dva tjedna. Cijena Plexi verzija je 100 eura (oko 751 kn), a Acetal verzija 108 eura (oko 811 kn). Crni backplate košta 30 eura (oko 225 kn), dok je poniklana verzija 38 eura (oko 285 kn).

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

EK Water Blocks lansirao vodeni blok za RX 480 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.