Thermaltakovo Core P3 kućište je manja verzija Core P5 kućišta - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Thermaltakovo Core P3 kućište je manja verzija Core P5 kućišta

Thermaltakovo Core P3 kućište je manja verzija Core P5 kućišta

Kompanija je najavila Core P3 kućište, manju verziju svog transparentnog kućišta sposobnog za stavljanje na zid.

Nakon što je predstavio potpuno transparentno kućište koje pruža pogled na unutrašnjost računala još u listopadu prošle godine, sada objavljuje njegovu manju verziju pod imenom Core P3.

Core P5 pruža mogućnosti za ugradnju velikog broja povećih komponenti koje uključuju i sustav vodenog hlađenja zatvorene petlje. Core P3 sličan je prethodniku, pružajući mjesta za ugradnju manjih i uobičajenih hardverskih komponenti. Podržava matične ploče mini-ITX, mATX i ATX formata. Kućište s dizajnom otvorenog okvira zaštićeno je akrilnim panelom, sadržavajući punu podršku za vodeno hlađenje. Podržan je jedan radijator od 360 mm i 420 mm. Za one koji se odluče na klasično hlađenje, osigurano je po tri mjesta za 120 mm i 140 mm ventilatore. Specijalno su dizajnirani i bracketi za ugradnju grafičkih kartica i napajanja koji se mogu postaviti vertikalno i horizontalno (kod ITX ploča). U kućište je dozvoljena ugradnja CPU coolera do 180 mm, napajanja do 200 mm i grafičke kartice do 450 mm bez radijatora i pumpi (s njima do 280 mm). Može se postaviti u tri različita načina, na zid ili u horizontalnom i vertikalnom položaju.

Thermaltake Core P3 2

Ovakvo kućište izrađeno je za makere i moddere koji žele na jednostavan način prikazati svoju ideju složenog računala. Korisnici mogu preuzeti datoteke s 3D printerskim dodacima na 3D Makers Micrositeu. Mid-tower P3 kućište se može pohvaliti i modularnim dizajnom koji se može rastaviti, čime korisnik dobiva još veću slobodu kod slaganja. Po pitanju podržanih internih ladica za driveove, kućište dolazi s dva 2,5 ili 3,5-inčna drivea. Ima i mogućnost instalacije dva 3,5-inčna ili tri 2,5-inčna drivea izvan kućišta. Pruženo je osam ekspanzijskih slotova, kao što je imao i prethodnik. Također, isti je broj i portova, sadržavajući po dva USB 2.0 i 3.0 portova.

Thermaltake Core P3 3

Lakši je od Core P5 modela, težeći 10,3 kg (naspram 12,2 kg). Osim u crnoj verziji, kućište je dostupno i u snježno bijeloj boji. Cijena crnog modela je 120 dolara (oko 811 kn). Trenutno nema nikakve informacije o cijeni ili dostupnosti za snježnu verziju.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltakovo Core P3 kućište je manja verzija Core P5 kućišta - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.