Thermaltake predstavlja novo kućište zanimljivih mogućnosti, Core P5 ATX - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Thermaltake predstavlja novo kućište zanimljivih mogućnosti, Core P5 ATX

Thermaltake predstavlja novo kućište zanimljivih mogućnosti, Core P5 ATX

Thermaltake predstavlja novo kućište, unikatnog dizajna i mogućnosti. Core P5 ATX Mid Tower Open Frame kućište omogućava potpuni uvid u rad svih komponenti. Podržava tri pozicije postavljanja. Moguće ga je postaviti vertikalno na dvije noge, horizontalno i čak objesiti na zid, što ga čini orginalnim i neuobičajenim za razliku od ostalih kućišta.

Cijelo kućište je otvorenog i transparentnog dizajna, a sve instalirane komponente štiti staklena ploha. Strane kućišta su također transparentne, čime pruža pogled na komponente sa svih strana.
Ovo kućište dizajnirano je za ATX matične ploče, no ima podršku i za mini-ITX i mATX formate. Dovoljno je prostrano, pružajući prostora za osam utora za ekspanziju koji su modularni i dvije grafičke kartice.
I sa svim komponentama instaliranim, Core P5 ima dovoljno mjesta i za poveći vodeni sustav hlađenja, četiri 120 mm ventilatora te 480 mm hladnjak, navodi službena stranica.
Sadrži prostor za četiri tvrda diska, na prednjoj strani jedan drive od 3.5 ili 2.5 inča, dok na stražnjoj strani se nalazi prostor za ostala tri hard diska.

Thermaltake Core P5 ATX Mid Tower Open Frame kućište 2Sama kompanija je najavila i pružanje 3D printanih dijelova kako bi korisnik mogao učiniti ovo kućište još više unikatnim.
Preporučena cijena je 170 američkih dolara (oko 1162 kn) i bit će dostupan za kupnju od 15. listopada.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltake predstavlja novo kućište zanimljivih mogućnosti, Core P5 ATX - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.