MSI-jev X99A Workstation je prva matična ploča na svijetu s Quadro SLI certifikatom - 5.0 out of 5 based on 1 vote
MSI-jev X99A Workstation je prva matična ploča na svijetu s Quadro SLI certifikatom

MSI-jev X99A Workstation je prva matična ploča na svijetu s Quadro SLI certifikatom

Kompanija se pohvalila kako je njihova nadolazeća ploča prva channel matična ploča s Nvidija Quadro certifikatom.

Njihova nova matična ploča X99A Workstation s dizajnom server razine i stabilnošću optimizirana je za Nvidijin Quadro SLI i VR SLI. Napravljena je za korisnike koji rade na stvaranju high-end računala za stvaranje sadržaja i najbolje učinkovitosti renderiranja. Nvidijina SLI tehnologija za Quadro namijenjena je profesionalcima koji žele imati više GPU-ova kako bi izvršavali brže i bolje svoje zadatke. VR SLI tehnologija pruža potporu za bolje izvođenje VR aplikacija nudeći mogućnost određivanja višestrukih kartica na specifično oko. Sustav putem GPU Affinitya pruža i VR SLI skaliranje s više od dvije grafičke kartice. Ploča sadrži i kompanijin Steel Armor za pružanje što veće izdržljivosti i zaštitu PCI-e signala protiv elektromagnetskih smetnji.

MSI X99A Workstation 2

Uz ovu karticu koja je dobila Quadro certifikat, kompanija očekuje dobivanje certifkata i za ostale X99 i Z170 matične ploče u sljedećim tjednima. Među njima očekuju X99A SLI PLUS, Z170 SLI PLUS i C236A WORKSATION matične ploče koje su napravljane za dizajnere i animatore.

Za sada nema više informacija o ovoj ploči namijenjenoj radnim stanicama. Našu konfiguraciju jeftine radne stanice možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI-jev X99A Workstation je prva matična ploča na svijetu s Quadro SLI certifikatom - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.