G.Skill proširuje raznolikost Trident Z serije s pet novih varijanti boja

G.Skill proširuje raznolikost Trident Z serije s pet novih varijanti boja

Za ljubitelje vizualnog stila komponenti G.Skill je najavio pet novih boja za Trident Z seriju memorije.

Kompanija je odlučila poraditi i na vizualnom izgledu svojih memorija, predstavivši nove izglede svoje klasične Trident Z serije memorije sa sivim ili crnim brušenim aluminijskim raspršivačima topline. Nove sheme boje tako uključuju crno brušeno aluminijsko tijelo u kombinaciji sa žutim, narančastim, bijelim vrhom te u verziji sa srebrnim brušenim tijelom s bijelim ili crnim vrhom.

Trident Z DDR4 3

Nova Trident Z DDR4 memorija stvorena je za entuzijaste, gamere i moddere, koji osim vrhunskih specifikacija žele imati i vrhunski izgled. 

Trident Z DDR4 4

Rade na najnovijim dizajnima matične ploče koje se baziraju na X99 i Z170 čipsetu. Svi rade na naponu od 1,35V, te dolaze u frekvencijama od 3200, 3300, 3333, 3400 i 3466 MHz. Ukupnim kapacitetom sežu od najmanje 16 GB pa do 128 GB, s tim da pri 3400 i 3466 MHz memorije dolaze do 64 GB kapaciteta i bez narančaste i žute verzije memorije. Najmanja latencija pri najmanjoj frekvenciji iznosi 14-14-14-34, dok je najveća 16-18-18-38.

Trident Z DDR4 5

Ove memorije se očekuju na tržištu krajem ovog mjeseca po cjeni sličnoj originalu (kod nas košta oko 939 kn). Našu recenziju njihove Trident Z DDR4 serije memorija možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

G.Skill proširuje raznolikost Trident Z serije s pet novih varijanti boja - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.