3D pisač od Vellemana omogućuje ispis od 300 mm u sekundi

3D pisač od Vellemana omogućuje ispis od 300 mm u sekundi

Za izradu prototipova ili manjih serija, ali i za upoznavanje mlađih sa svijetom 3D printera, predstavljen je pristupačni komplet za 3D pisač od Vellemana K8200.

Conrad Tekkie preporučuje 3D printer za sve koji žele sami sastavljati, preslagivati i nadograđivati strojeve koje posjeduju, i to po pristupačnoj cijeni.

Inno man seal Preporuka

S Vellemanom K8200 učinkovito i brzo korisnik može slaganjem tankih prozirnih slojeva materijala jedan na drugi proizvesti trodimenzionalne prototipove modela ili manje serije poluproizvoda. S brzinom ispisa od 300 milimetara u sekundi jednostavniji jednobojni primjerci mogu se dobit za pola sata. Može ih sam osmisliti ili potražiti nacrt na Thingieverseu.

Komplet Velleman K8200 izgrađuje 3D objekte do veličine 20 x 20 x 20 centimetara, koristeći tri milimetra debelo, masivno plastično crijevo od plastike načinjene kopolimerizacijom akrilonitrila, butadiena i stirena (ABS) ili polilaktične kiseline (PLA). Rezultat su brzo i precizno ispisani modeli konzistentne kvalitete. Radi na Windows, Mac ili Linux sustavu, a usto podržava i softvere RepRap i Firmware.

Osim za trodimenzionalni ispis, poslužit će i kao izvrstan način upoznavanja s načinom kako 3D printeri funkcioniraju. Pisač K8200 ima aluminijski okvir i može se brzo složiti. Prednost aluminijske strukture leži u raznolikim mogućnostima slaganja i proširenja pri najvećoj mogućoj stabilnosti. Pisač dolazi u srebrnoj boji, s debljinom ispisa od 0,25 mm i dubinom printa do maksimalno 200 mm. Radi na sučelju USB 2.0 i teži 8,7 kg. Potrošnja struje mu iznosi 6A.

Dostupan je na ovoj Conradovoj stranici od 4.049 kn.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

3D pisač od Vellemana omogućuje ispis od 300 mm u sekundi - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.