Thrustmaster izdao TMX Force Feedback volan za Xbox One i Windows računala

Thrustmaster izdao TMX Force Feedback volan za Xbox One i Windows računala

Kompanija poznata po svojim dodacima za trkaćke igre predstavila je novi volan po cijeni od oko 200 eura.

Thrustmaster predstavio je novi volan s pedalama namijenjen svim zagriženim fanovima trkaćkih igara poput Project Cars itd. TMX Force Feedback set dolazi s volanom i dvije pedale. Kit se može i dodatno nadograditi s mjenjačem brzine.

Po dizajnu i izgledu pomalo je sličan njihovom T150 modelu. Volan ima 28 cm u promjeru i 12-bitnu preciznost, omogućavajući 4096 dostupnih registra zahvaljujući optičkom senzoru. Sam volan je obložen gumom, a iza njega nalaze se dva potpuno metalna shiftera od 13 cm.

Sustav vožnje ima prilagodljivi force feedback, putem koje korisnik može osjetiti detalje kao u pravoj vožnji (gubljenje gripa u gumama itd.). Omogućeno je prilagođavanja kuta rotacije od 270 do 900 stupnjeva, a tu je i interna memorija i firmware koji se može nadograđivati.
Prisutno je 12 tipki na samom volanu, a uključen je i maleni pad za smjerove. U set su uključene i dvije široke pedale putem kojih se ubrzava i usporava, a mogu se posebno i prilagođavati kako bi se dobilo na još većoj realnosti.

TMX FF volan

Navodi se kako se radi o robustnom i univerzalnom sustavu, kompatibilnom za ugrađivanje na stolovima itd. Kompatibilan je i s kompanijinim T3PA i T3PA-PRO setom pedala te TH8A shifterom.

TMX Force Feedback radi na Xbox One konzolama, dolazeći s kompatibilnim tipkama. Zastupljen je i Windows sustav od Viste pa do najnovije desetke.

Dostupan će biti za kupovinu u svibnju po cijeni od 200 eura (oko 1.492 kn).

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thrustmaster izdao TMX Force Feedback volan za Xbox One i Windows računala - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.