QNAP izdao 4-bay M.2 SSD NASbook

QNAP izdao 4-bay M.2 SSD NASbook

Kompanija QNAP predstavila je zanimljivi NAS uređaj, koji dolazi na bazi M.2 SSD-a.

Novi TBS-453A NASbook tako dolazi s četverojezgrenim Intelovim Celeron N3150 procesorom na 1,60 GHz taktu (koji se automatski podiže do 2,08 GHz u slučaju zahtjevnijih slučajeva), koristeći M.2 SSD format za pohranu.
Integrirana je osma generacija Intelove HD grafike koja podržava 4K (H.264) hardversko dekodiranje kako bi se video mogao fluidno pirkazivati na računalu i ostalim uređajima.

Tu je i 4 GB ili 8 GB DDR3L memorije, dva Gigabit Ethernet porta te podrška za AES-NI hardverski akceleriranu enkripciju. Memorija i pohrana može se lako nadograditi boljim komponentama.

TBS 453A network sharing

Posjeduje sve NAS funkcionalnosti s RAID zaštitom u kompaktnom i tankom kućištu. Može poslužiti i kao fizički network switch i dijeliti mrežni pristup s više korisnika. Opremljen je s kompaktnim AC adapterom koji podržava razne izvore struje. Može se spojiti TV ili A/V receiver kako bi prikazao 4K multimedijski sadržaj. Putem OceanKTV aplikacije moguće je stvoriti karaoke sustav.

4K Transcoding en

Od portova podržana su dva 4K kompatibilna HDMI, četiri USB 3.0 i jedan USB 2.0 port. Uz njih prisutna su i dva 3,5 mm microphone jacka i SD čitač kartice. Za maksimalnu mrežnu fleksibilnost ugrađen je i 4-port LAN switch. Uređaj podržava i kompanijinu QvPC tehnologiju, open-source Linux platformu i njegove aplikacije.

TBS 453A multiple ports

Dolazi s SMB/CIFS, NFS i AFP protokolima koji dopuštaju dijeljenje podataka preko Windows, Mac i Linux/UNIX mreža. Ugrađen je i App Center koji pruža različite aplikacije od QNAP-a, ali i third-party developera.

Dostupan je za kupovinu s raznim opcijama, kao što su bez M.2 SSD-a ili s isporukom dva ili četiri M.2 SSD-a.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

QNAP izdao 4-bay M.2 SSD NASbook - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.