LG predstavio smartfon Stylus 2, koji će se pojaviti i na MWC 2016

LG predstavio smartfon Stylus 2, koji će se pojaviti i na MWC 2016

LG najavljuje nove mobilne uređaje, među kojima je i Stylus 2.

Iako je još malo vremena ostalo do MWC sajma u Španjolskoj, to nije spriječilo LG da objavi informacije o izlasku novog smartfona, koji će se ionako uskoro prikazati na sajmu. Nije prošlo ni par dana otkad je najavio novu X seriju smartfona, a sada najavljuje Stylus 2, direktnog nasljednika LG G4 Stylusa.

Dolazi sa stylusom i veličinom ekrana od 5,7 inča kao i Galaxy Note, no sa specifikacijama i funkcijama za srednji cjenovni rang.

Rezolucija ekrana iznosi 1280 x 720, dok čipset ima četiri jezgre koje rade na 1,2 GHz. Sadrži 1,5 GB LPDDR3 memoriju, pohranu od 16 GB proširivu s MicroSD karticom. Stražnja i prednja kamera iznose po 13 i 8 MP.  Posjeduje zamjenjivu bateriju od 3,000 mAh i operativni sustav Android 6.0.

Tanak je 7,4 mm i teži 145 grama. Sadržava mrežne opcije za LTE, HSPA+ i GSM; a za konekciju je prisutan i Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, USB 2.0.

Za razliku od prošle verzije, njihov stylus je napravljen od novog nano materijala, kako bi pružio što bolju točnost. Pruža i neke nove opcije, kao što su Pen Pop, koji prikazuje popup meni, Pop Memo i Pop Scanner. Tu je i Pen Keeper, koji prikazuje popup poruku kad je uređaj u pokretu a ne registrira stylus u spremniku. Novi Calligraphy Pen font omogućava korisniku kaligrafsko pisanje.

Dostupan je u tri varijante: titan, bijela i smeđa. Stylus 2 bit će predstavljen i na MWC sajmu.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG predstavio smartfon Stylus 2, koji će se pojaviti i na MWC 2016 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.