LG će debitirati s novom X serijom smartfona na MWC 2016

LG će debitirati s novom X serijom smartfona na MWC 2016

LG je predstavio dva nova mid-range smartfona nove X serije koji će imati svoj debi na MWC sajmu 22.veljače.

LG je u svom prioćenju i prije samog sajma predstavio novu "specijaliziranu" X liniju uređaja, pametne telefone LG X Cam i LG X Screen.

LG X Cam dolazi s 5,2-inčnim zaslonom 1920 x 1080 rezoluicije, osmojezgrenim procesorom s taktom od 1,14 GHz. Posjeduje 2 GB RAM-a i 16 GB pohrane i bateriju od 2.520 mAh. Nastavak "Cam" u imenu modela stavlja fokus na kameru, dolazeći tako sa stražnjom kamerom od 13 MP, te prednjom od 8 MP. Doalzi u četiri varijante: titanij-srebrna, bijela, zlatna i ružičasto-zlatna.

LG X cam 769x1024

LG X Screen dolazi s dva zaslona, primarnim dijagonale od 4,93 inča i omogućuje HD razlučivost (1280 x 720), te sekundarnim dijagonale od 1,76 inča razlučivosti od 520 x 80 piksela.

LG X screen

Manji zaslon će imati "always on" funkciju, što znači da će biti stalno uključen, a putem njega korisnici će moći jednostavno pristupiti često korištenim aplikacijama, odgovoriti na poziv bez prekida trenutne aktivnosti ili primjerice pokrenuti glazbu. Također moguće je i na njemu možete provjeriti vrijeme, datum, status baterije i druge obavijesti bez uključivanja telefona.

Iste specifikacije ima kao i prethodni u pogledu memorije, pohrane, MP oba dvije kamere. Razlika je jedinmo u čipsetu, koji dolazi s četiri jezgre na 1,2 GHz i bateriji od 2,300 mAh. Dolazi u tri verzije: crna, bijela, zlatno-ružičasta.

Oba imaju Android 6.0 Marshmallow OS i LTE mrežnu konekciju.

Na ovogodišnjem MWC 2016 sajmu, pretpostavlja se kako će sekundarni zasloni biti prisutni i na LG G5 i Samsung Galaxy S7 flagshipovima, ukoliko su glasine bile točne.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG će debitirati s novom X serijom smartfona na MWC 2016 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.