Thermaltake predstavio dva kockasta modularna kućišta, Core X5 i zelenu Riing ediciju

Thermaltake predstavio dva kockasta modularna kućišta, Core X5 i zelenu Riing ediciju

Među mnogim proizvođačima koji su izbacili kućišta ovaj tjedan, našao se i Thermaltake sa svoja dva kockasta kućišta.

Ni svega nekoliko dana kasnije nakon što je NZXT predstavio svoje prvo mini-ITX čelično kućište Manta, evo i konkurentskog Thermaltakeovog kućišta sa svojim unikatnim dizajnerskim rješenjem.

Nije prošlo ni svega mjesec dana od kad su predstavili modularna kućišta Core W100 i WP100, a sada predstavljaju dva nova kućišta, Core X5 i Core X5 Riing ediciju, koji imaju podršku za mini TX, Micro ATX, ATX i E-ATX matične ploče.

TT Core x5

Riing Edition poseban je po tome što je obojan u zelenu boju, te ima dva pred-instalirana 140mm zelena Riing ventilatora, koji pomalo odskaču od nekog uobičajenog izgleda kućišta. Osim te dvije mogućnosti, drugih razlika u kućištima nema, Core X5 je u crnoj boji s dva crna pred-instalirana ventilatora. Pružaju kapcitet i proširivost za entuzijaste koji mogu stvoriti masivne sustave vodenog hlađenja za pojedini, pa čak i dualni sustav. Korisnici mogu prilagođavati kućište sa zamjenjivim prozorom i I/O panel dizajnom za što bolji vanjski izgled.

TT Core x5 green

Sadrži i kompatibilnost za ekstenzivne DIY/AIO LCS i overclocking komponente, te ekskluzivni Thermaltakeov Tt LCS certifikat, koji je stvoren kako bi korisnici znali koje kućište je testirano i kompatibilno s ekstremnim sustavima vodenog hlađenja.

Pruža sustav koji entuzijastima omogućava eksternu modularnu nadogradnju. Dizajniran je za high-end gaming sustave, dok njegov modularni drive dopušta instalaciju do sedam uređaja za pohranu, dualni ekspanzijski VGA slot do 480mm dužine i CPU hladnjak visok do 230mm. Bez obzira na mogućnost instalacije napajanja do 220mm i dva 360mm radijatora na vrhu kućišta, i dalje ostaje dvoljno prostora za cable managment.

TT Core x5 green 2

Što se tiče hlađenja, dolazi s pred-instaliranim 120mm ventilatorom na prednjoj strani, dok na stražnjoj strani je 120 mm ventilator, koji poboljšava protok zraka. Na vrhu panela moguće je postaviti 120mm, 140mm ili 200 mm ventilatore, dok je na bočnom panelu moguć ventilator od 120mm.

Kućište je podijeljeno na dva dijela, radi boljeg rada. Gornji dio fokusira se na performanse hlađenja i efikasnotst, dok je donji napravljen za napajanje i drive bayove.

TT Core x5 green 4
Drive bay koncept dizajn "3+4+3" za uređaje pohrane implementiran je u kućište, a zahvaljujući modularnom 3,5 i 2,5-inčnom drive bayu moguće je slobodno i jednostvno mijenjaju hard diskove. Dostupno je osam ekspanzijskih slotova, te po dva porta za USB 2.0 i 3.0 sučelje.

TT Core x5 green 3

Dimenzije oba modela iznose 463 x 371 x 540 mm, dok je težina 12 kg. Informacije o cijeni i dostupnosti kućišta još nisu objavljene.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thermaltake predstavio dva kockasta modularna kućišta, Core X5 i zelenu Riing ediciju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.